Hertuginne Meghan med første kongelige oppdrag i sneakers

TRENDY SKOVALG: Hertuginne Meghan valgte sneakers på kongelig oppdrag for første gang. Foto: Reuters.

Det gikk fem måneder som en del av kongefamilien før hertuginne Meghan (37) brukte joggesko på jobb.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Hertuginne Meghan blir stadig sett i skyhøye pumps, og hun har til og med avslørt sine triks for orke lange dager på høye hæler.

Men under en båttur på sin Australia-turne hadde hertuginnen funnet frem et par sneakers. Ifølge flere internasjonale medier er dette den første gangen Meghan har valgt sneakers på kongelig oppdrag.
Og når hun først viser seg i noe annet enn luksushæler med prislapp opp mot 8000 kroner, er det selvfølgelig med et ekstra lag av finesse.

NYHETER

Hertuginne Meghan med søt hyllest til prinsesse Diana

Hertuginnen valgte nemlig et par sneakers fra det bærekraftige merket Veja i modellen Esplar. De har en prislapp på omtrent 1345 kroner. Ifølge det franske merkets nettside vil de lage sko som er så bærekraftige som mulig, helt fra materialvalg til måten skoene blir distribuert.

Sko Meghan

Sko fra Veja hos Zalando. Foto: Produsenten.

1345,-
Gå til butikk
Sko Meghan

Sko fra Adidas i modellen Gazelle hos Footway. Foto: Produsenten.

897,-
Gå til butikk

Prins Harry (34) på sin side gikk for et par klassiske sneakers fra Adidas i modellen Gazelle.

NYHETER

Fansen forundret over prinsens ring

Men dette er ikke første gangen hertuginnen bruker bærekraftige sko på Australia-turen. Under et strandbesøk tidligere i uken hadde hun sko som var laget av resirkulerte plastflasker.

PLASTSKO: Disse flate skoene fra merket Rothys er laget av resirkulerte plastflasker. De har en prislapp på om lag 1190 kroner. Her hjalp prins Harry og Meghan til under en ryddedag på stranden i Sydney i forrige uke. Foto: REUTERS
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.