Kim Kardashian forlovet - feiret i samme Valentino-kjole som Mette-Marit

MOTERIKTIG: Den blå og hvite Valentino-kjolen er sett på flere stjerner tidligere, blant annet kronprinsesse Mette-Marit. Foto: Getty Images / All Over Press / Faksimile: Instagram

Kim Kardashian (33) feiret forlovelsen med hip-hop kjæresten Kanye West (36) i en rådyr Valentino-kjole.

Oda Marie Midbøe
Publisert:

Kardashian og West har vært sammen i nærmere to år, og sammen har de datteren North som ble født tidligere i år. Nå skal imidlertid hip-hoper og klesdesigner Kanye West følt at det var på tide å sette en iøyenfallende og stor diamant på Kims ringefinger.

Ifølge flere utenlandske medier skal Kanye West ha leid en hel fotballstadion i San Fransisco for anledningen, og frieriet skjedde mandag foran familie og venner, på Kims egen fødselsdag.

Selv var Kim iført en Valentino-kjole fra motehusets høstkolleksjon. Kjolen har en estimert verdi på om lag 35.500 norske kroner, ifølge Daily Mail.

Kjolevalget deler reality-stjernen med vår egen kronprinsesse Mette-Marit, som også har den samme kjolen fra det italienske luksusmerket. Mette-Marits kjole er til forskjell spesialsydd og lang.

Den langermede Valentino- kjolen, som er utsmykket med perlearbeid, ble hyllet under moteuken i Paris tidligere i år.

- Ser nydelig ut i kjolen

minMote-leder Sonia Huanca Vold synes kjolevalget for den nyforlovede var perfekt.

- Jeg trodde aldri jeg skulle hylle Kim Kardashians stil, men hun ser nydelig ut i denne kjolen. Kim dro riktignok på med et par småharry puppekjoler tidligere denne måneden, men jeg tror hun er i ferd med å gå gjennom en transformasjon à la Victoria Beckham.

Victoria Beckham har de siste årene jobbet hardt for å bli en respektert designer – med stort hell. I likhet med Beckham har Kardashian knyttet viktige kontakter blant de mektigste i bransjen. Kim Kardashian har blitt en nær venn av Givenchy-designer Riccardi Tisci, og hun har også fått æren av å pryde forsiden til tidligere Vogue-redaktør Carine Roitfelds magasin, CR Fashion Book.

Det er imidlertid ikke første gang at Kim Kardashian og vår egen kronprinsesse velger samme luksusantrekk. I fjor hadde de begge sikret seg en lekker, lang kreasjon fra det italienske motehuset Pucci, dog i ulike farger.

Delte bilder

TV-personlighet Jonathan Cheban og Pussycat Dolls-grunnlegger Robin Antin er begge nære venner av Kim Kardashian, og de var tilskuere da Kim ble fridd til mandag denne uken. Timer senere delte de flere bilder fra hendelsen via bildedelingstjenesten Instagram.

Se bildene fra forlovelsesfeiringen:

untitled linkuntitled linkuntitled link
Publisert: