Nyheter

Kate-effekten slår til igjen - ny «mamma-kjole» utsolgt på et døgn

Kort tid etter at Hertuginne Kate (31) kjøpte en «mamma-kjole» på billigkjeden Topshop, hadde merkets nettside krasjet og kjolen var utsolgt.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Forrige uke ble den gravide hertuginnen observert da hun utvidet mamma-garderoben hos den populære kjeden Topshop. Britiske medier fant en knapp uke senere ut hva hun hadde kjøpt - nemlig en kort kjole med blomstermønster og strikk i livet fra merket Lovestruck, skriver både Daily Mail og Grazia Daily.

Og 24 timer etter at sistnevnte nettsted skrev om kjolen, hadde nettbutikken til det britiske merket krasjet etter at over 60.000 personer prøvde å klikke seg inn for å ta en nærmere titt på kjolen. Etter et kjøpe-race av dimensjoner var kjolen utsolgt, skriver Grazia Daily.

Ettersom kjeden masseproduserer kjoler til en rimelig penge er kjolen med navnet «Deidre» nå tilbake på lager, og prisen er fortsatt rundt 320 norske kroner.

Kate kjøpte sin kjole på Topshops «hot spot» på Oxford Street midt i London. Kjolen med strikk i livet passer perfekt til en voksende mage men kan også brukes som om du ikke er gravid. Den glir dessuten rett inn i hertuginne Kates garderobe, som er full av damete kjoler med innsvingt liv.

Hertuginnen er kjent for å blande designerklær med rimelige kjedeplagg, noe som er en av årsakene til at stilen hennes har blitt hyllet fra sekundet hun ble en offentlig person. Ved flere anledninger har Kates sko og klær blitt utsolgt i butikkene, noe som har skapt begrepet Kate-effekten i britiske medier.

Et godt eksempel er de sorte favorittpumpsene fra LK Bennett, som Kate brukte nærmest ustoppelig på sin første utenladsturné med prins William. Den klassiske Burberry-kåpen har også fått et oppsving i salget, og flere av Kates kjoler har blitt utsolgt, kopiert og relansert.

Kate er nå fem måneder på vei, men er fortsatt slank og har ikke vist seg i noen utpregende mamma-antrekk foreløpig. Første gang hun viste fram kulen på magen var hun iført en grå kjole fra Max Mara. I begynnelsen av svangerskapet viste hun seg heller ikke mye offentlig, etter en tøff start med sykehusinnleggelse på grunn av ekstrem kvalme. Fortsatt gjør hun få opptredener ute blant folk, men da hun tidligere denne uken dro på overraskelsesbesøk til sykehjemspasienter i Grimsby, så hun ut til å være i god form.

LES OGSÅ:Dette er Kate og Pippas London – her shopper søstrene

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Kongelige
  2. Kate Middleton
  3. Kate
  4. Hertuginne Kate

Relaterte artikler

NYHETER

«Kate-effekten» slår til igjen: Salget av gule kjoler tar av

NYHETER

«Kate-effekten» slår til igjen - kjole utsolgt på to timer

KJENDIS

Kate blir mamma igjen - se hennes beste gravidantrekk

NYHETER

Gravide Kates designerkjole utsolgt i superfart

NYHETER

Sjekk hertuginne Kates overraskende kjolevalg

SKJØNNHET

Stjel hertuginne Kates vårlige mammastil

NYHETER

Gravide Kate kler babymagen best i verden