Her er de verste Golden Globe-tabbene

Jennifer Bråthen
Publisert:

AV JENNIFER BRÅTHEN OG NATALIE NGO

På Golden Globes røde løper får kjolene mest oppmerksomhet, men mange stjerner legger også vekt på tilbehøret. Her er de verste tabbene fra årets Golden Globe-utdeling.

Over Golden Globes røde løper utenfor det fasjonable Beverly Hilton Hotel i Los Angeles spankulerte stjernene i rådyre kreasjoner og eksklusivt tilbehør. I år hevdet blant annet Kelly Osbourne at hennes turkise juveler var verdt om lag 18 millioner kroner. Men alle går ikke for tilbehør til svimlende summer og ikke alle får skryt for sitt valg av antrekk.

LES OGSÅ:Vågale vårtrender på Golden Globe - her er minMoteSonias kjoledom

«New Girl»-skuespillerinnen Zooey Dechanel satset for eksempel på en oppsiktsvekkende manikyr som slettes ikke så eksklusiv ut. Manikyren hyllet Hollywoods filmindustri med en retro filmrull og et kamera. Manikyren skal være utført av negledesigneren Tom Bachik, som via det sosiale mediet Twitter har mottatt ros for sitt kunstverk. minMotes ekspert Sonia Huanca Vold er imidlertid langt fra imponert:

– Det er i og for seg et artig påfunn, men det hadde passet bedre på et par barnehender. Den hjemmelagde manikyren står ikke i stil til den supereksklusive kjolen fra Dior. Den ser rett og slett billig ut, sier Vold.

minMote-lederen er heller ikke imponert over 007-agenten Daniel Craigs forsøk på å gjøre seg mystisk og interessant ved å ta i bruk solbriller på rød løper.

– Det greit nok at han spiller James Bond, men det er ingen unnskyldning for å gå med solbriller på den røde løperen. Dette ser rett og slett teit ut, og jeg håper for hans skyld at det er øyekatarr som er grunnen til at han gjemmer bort sine blå øyne, sier Vold.

Også «it-jenta» Nicole Richie, som sjelden går i baret når det kommer til valg av antrekk og tilbehør, får på pukkelen av Vold. I år har Richie bommet med sminkekosten.

– Kjolen til Nicole Richie er helt fantastisk og fargen var kanskje den aller fineste på den røde løperen, men jeg synes det er unødvendig å ta den opp igjen i øyenskyggen. Det blir nesten litt «overkill». Blå øyenskygge er dessuten noe man bør være forsiktig med i utgangspunktet – man kan lett ende opp med å se ut som en sliten 80-tallsdronning, fortsetter Vold.

Angelina Jolie, som har Hollywoods mest omtalte lepper dukket ikke opp på festen, men som plaster på såret kom Helena Bonham-Carter med en svulstig leppeformet veske i armene. Clutchen har en prislapp på om lag 1.800 kroner.

– Humor på den røde løperen er gøy, men det er sjelden en god idé å dra samme vits flere ganger på rad. Vi har sett Helena Bonham-Carter med rød leppeclutch før. Ikke er den spesielt kul, og det er heller ikke heldig å matche røde lepper med nettopp røde lepper, sier Vold.

Den smellvakre skuespillerinnen Halle Berry kan nesten ta på seg hva hun vil. Dessverre kan det se ut som hun gjør det uten å tenke seg om. Denne gangen har hun latt seg lure av Donatella og det italienske motehuset Versace.

– Halle Berry er kanskje den som begår den største tabben på den røde løperen. Hun ser ut som hun skal på strandfest i Saint Tropez – for ti år siden. Dette er kanskje en av de minst heldige kjolene jeg har sett på den vakre skuespilleren, sier Vold.

En av de mest klassiske sminkefeilene tok ungjenta Hayden Panettiere seg av. «Heroes»-stjernen satset på knallrosa eplekinn med matchende clutch.

– Huff, dette er en skikkelig sminketabbe. Her er det nok en sminkør som kommer til å bli kalt inn på teppet. En så synlig rouge er fy-fy, og det blir ikke bedre av at den matcher den knallrosa clutchen, avslutter Vold.

LES OGSÅ: minMote-Sonia hyller Karen Marie Ellefsen: – Aldri vært så sexy!

LES OGSÅ: Kloppen og Gjessing fikk kjole-latterkrampe

LES OGSÅ: Taylor Swift best kledd på People’s Choice Awards

Publisert: