Peter Dundas om Tones brudekjole: – Morsom utfordring

Den norske stjernedesigneren designer kjoler for Rihanna og Mette-Marit. Nå avslører Peter Dundas at han ikke er fremmed for å designe Tone Damli Aaberges brudekjole.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Forrige uke ble det kjent at Aksel Hennie og Tone Damli Aaberge har forlovet seg. Ikke lenge etter at nyheten kom ut, avslørte Tones stylist overfor minMote at artistens drøm er å stå brud iført en kjole signert Peter Dundas.

Da minMote tok kontakt med designeren, hadde han ikke fått med seg Tones designerfrieri i pressen.

– Jeg synes så klart at det er kjempehyggelig at Tone Damli Aaberge tenker på meg i forbindelse med bryllupet sitt. Det er jo alltid spesielt når man blir kontaktet for slik, sier Dundas til minMote.

Peter Dundas er en favoritt blant stjerner som Eva Longoria, Rihanna, Beyoncé og Gwyneth Paltrow. Også vår kronprinsesse Mette-Marit har ved flere anledninger valgt design signert nordmannen, som er sjefdesigner for motehuset Emilio Pucci.

Dundas forteller til minMote at han har en travel timeplan fremover, men at han er spesielt glad i denne typen oppdrag.

– Vi får mer og mer couture-bestillinger. Alt fra brudekjoler til Oscar-kjoler til sceneantrekk for musikkbransjen. Jeg synes alltid det er en spesielt morsom utfordring da jeg kan ta meg ekstra tid til å lage noe spesielt uttenkt til enkeltpersoner eller stjerner. Det gir også Pucci-atelierene sjansen til å vise det de kan aller best, sier Dundas.

Tidligere i år ble Tone Damli Aaberge kåret til Norges best kledde kvinne av minMotes lesere. Også da trakk artisten Peter Dundas frem som sin store favoritt.

– Jeg er, som kronprinsessen, stor Dundas-fan, men jeg har dessverre ikke økonomi til den slags, sa Damli til minMote den gang.

Nå ser det ut til at den norske artisten kan gjøre et unntak i anledning bryllupsdagen, som vil finne sted sommeren 2013.

LES OGSÅ: Mette-Marits favoritt om sitt design: - Sexy på en måte alle liker

LES OGSÅ: Kim Kardashian tok en Mette-Marit - valgte Pucci

LES OGSÅ: Sensuell høstmote fra Pucci og Dundas

Publisert: