Sjekk denne 4-åringens kostbare antrekk - veske til 12.000 kroner

Emme (4), Jennifer Lopez datter, ankom Chanels motevisning i Paris i eksklusiv design. Vesken til 12.000 kroner vekket mest oppsikt.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Moteuken i Paris tiltrekker seg en rekke celebre gjester. Tirsdag denne uken, i forbindelse med Chanels moteshow, dukket blant annet Jennifer Lopez og datteren Emme opp på rød løper iført dyr design.

At popstjernen velger dyr mote er ingen overraskelse, men at datteren på fire år også var iført eksklusive detaljer har vekket oppsikt mediene. Ifølge det britiske nettstedet Daily Mail koster lille Emmes antrekk mange tusen kroner - bare tilbehøret koster om lag 14. 000 kroner.

LES OGSÅ: Skappel-jentene trosser genserkritikken – lanserer «Skappel-jakken»

For anledningen var Lopez' lille prinsesse iført rosa kjole, hvit kardiagan og rosa sandaler. Kjolen var utsmykket med brosje og rundt halsen hadde Emme en hvit veske i skinn pyntet med en stor sommerfugl. Både vesken til cirka 12.000 kroner og brosjen til cirka 1.800 kroner kommer fra det franske motehuset Chanel. Hvor klærne er fra er uvisst.

Dette er ikke det eneste kjendisbarnet som har fått oppmerksomhet for sitt antrekk. Tidligere har vi sett både Suri Cruise, datteren til Katie Holmes og Tom Cruise, og Harper Seven, datteren til Victoria og David Beckham, i rådyr design. Også Blu Ivy Carter, datteren til Jay- Z og Beyoncés, er sett i dyr mote.

Da minMote.no tidligere i år intervjuet barnepsykolog Willy-Tore Mørch, var han svært kritisk til at kjendiser gjør barna sine til moteikoner. Han mener de legger et press på foreldrene til andre barn.

– Det er mange grunner til at jeg er kritisk til dette. Blant annet er det kjent at barn helt ned i barnehagealder er utsatt for motepress og det er ikke bra med tanke på selvtillit. Samtidig øver det et press på foreldre og det kan ende med at det å ikke ha råd til de riktige klærne blir et grunnlag for mobbing, sa Willy-Tore Mørch.

Barnepsykologen mente også at all oppmerksomheten kunne skade kjendisbarna:

– Når så små barn får rollen som for eksempel moteikon er det svært uheldig. På lengre sikt kan det gå ut over selvtillit og selvfølelse. Et barn skal ikke trenge å ha en voksenrolle.

LES OGSÅ: Dette bør du shoppe og droppe fra Anna Dello Russo fra H&M

LES OGSÅ:Kjendisene elsker denne fløyelsmyke høsttrenden

Publisert:

Finn mer innhold om: