Luksuriøse designerkjoler på Nobel-scenen

Nobel-vertinnen Sarah Jessica Parker kastet glans over gårsdagens Nobel-konsert med sin britiske, luksuriøse designkjole.

Guro Havro Bjørnstad
Publisert:

Under gårsdagens Nobel-konsert loset Nobel-vertene Sarah Jessica Parker og Gerard Butler publikum i Oslo Spektrum trygt igjennom et fullpakket Nobel-show. Det var knyttet store forventninger til antrekket til året konsert vertinne, og minMote-Sonia mener at antrekket sto til forventningene.

- Motedronningen Sarah Jessica Parker er uten tvil kveldens best kledde. Den luksuriøse kjolen Erdem-kjolen er en del av motehusets vår- og sommerkolleksjon 2013, og den har fortsatt ikke havnet i butikkhyllene, sier hun, og legger til:

- Å vise en liten glipe av magen på denne måten er veldig trendy. Nobel-verten er sexy på en sofistikert måte - hun har kledd seg passende for anledningen uten å skuffe motefansen.

Trendy i barokk

En annen som vakte oppsikt med sin fremtredende kjole var sangerinnen Jennifer Hudson.

- Jennifer Hudsons kjole ser ut til å være fra Dolce & Gabbanas høst- og vinterkolleksjon. Også hun er svært moteriktig antrukket. Gullfarget brokademønster i kombinasjon med sort er en av de heteste trendene denne sesongen, sier minMote-Sonia, og legger til:

- Artisten var uten tvil Nobelkonsertens mest sexy, men kjolen kunne med fordel vært et par centimeter lenger.

Publisert: