Dette er sesongens mest trendy herreplagg

Bomberjakken er ikke bare vårens motemust, men også sesongens mest anvendelige jakke. minMote viser hvordan den trendy jakken kan integreres inn i flere stiler.

Natalie Ngo
Publisert:

Vårjakken med de ribbestrikkdetaljene dukket opp på flere av visningene under moteukene for herre. Dior Homme, Givenchy, Valentino og Burberry Prorsum var blant motehusene som viste at bomberjakken er sesongens mest anvendelige trend for gutta. Catwalken myldret av luksuriøse varianter i sateng, tekniske materialer og selvsagt i klassisk bomull. Fasongene varierte også fra store og postrede til tynne og minimalistiske.

Sesongens trendjakke passer godt inn i hverdagsgarderoben og gir et sporty og kult preg. Det positive med bomberjakken er at den passer ikke kun til én spesifikk stil, men kan integreres inn i hvilken som helst herregarderobe. minMote viser deg tre ulike måter du kan style den på denne sesongen.

LES OGSÅ:Slik blir du høstens heteste mann

Casual

Hverdagsstilen skal helst være mest mulig praktisk og en bomberjakke i vattert stoff tåler nettopp alt den krevende hverdagen måtte by på, i hvert fall værmessig. En sort variant passer til alt og du trenger derfor aldri å bekymre deg over antrekket når du har dårlig tid på morgenen – det er bare å slenge på seg jakken på vei ut døren.

Tips: Kombiner jakken med en behagelig strikkegenser for å holde varmen. Bruk gjerne et par fargesterke jeans til for at antrekket ikke skal være helt grått og trist. Komfortable sko à la Converse er alltid en vinner, og utenfor vår- og sommersesongen er det lurt å bytte ut tøyvarianten med et par i skinn.

Preppy

Baseballjakke, collegejakke, amerikansk fotball-jakke – kjært barn har mange navn. Selv om jakken er sporty og trendy er den en klassiker i herregarderoben. Den passer inn året rundt og gir et ungdommelig preg på et ellers klassisk antrekk.

Tips: Jakken passer best til klassiske elementer som chinos, seilersko og en enkel klokke med skinnrem for å fullføre preppy-looken. Bruk gjerne en rutete skjorte under som tar opp igjen fargen på bomberjakken for å få en gjennomført og casual helhet uten at det ser for planlagt ut.

Urban

Bomberjakken passer også perfekt inn i garderoben til den urbane typen. En mønstret variant gjør hele antrekket og setter et røft preg på hverdagsantrekket i storbyen. Denne militærmønstrete bomberjakken over kan for øvrig også vrenges, siden den andre siden består av grå bomull i quilted mønster.

Tips: Kombiner den tøffe bomberjakken med helt enkle basisplagg som grå jeans, en enkel t-skjorte og sneakers. Sett heller prikken over i-en med en tøff og varm lue og annet kult tilbehør som en røff klokke.

LES OGSÅ:Slik håndterer du kleshandelen

LES OGSÅ:1 av 5 lar kona styre klesvalget

LES OGSÅ:Røkkes nye krokodillesko koster 100.000 kr

Publisert: