Norske arvinger og modeller kastet glans i Cannes

SUPERMODELL: Frida Aasen har bodd i utlandet i en årrekke og jobber som internasjonal supermodell.
SUPERMODELL: Frida Aasen har bodd i utlandet i en årrekke og jobber som internasjonal supermodell. Lionel Hahn / Getty Images

Milliardærarvingene Jenny Spetalen, Gustav Witzøe og supermodellene Frida Aasen og Rawdah Mohamed dukket opp på rød løper under filmfestivalen i Cannes.

Det ble kastet solid med norsk glitter og glamour over den røde løperen i Cannes onsdag kveld.

Ved siden av store skuespillere som Scarlett Johanson, Tom Hanks og den britiske supermodellen Rosie Huntington-Whitley poserte den ene nordmannen etter den andre.

Supermodellen Frida Aasen (28) ledet an på den stjernespekkede premieren av Wes Anderson-filmen «Asteroid City» iført en blå kjole med cut out-detaljer og store øredobber med hvite stener.

STOR KARRIERE: Norske Frida Aasen har jobbet for flere av verdens største motehus og varemerker oppgjennom supermodell-karrieren.
STOR KARRIERE: Norske Frida Aasen har jobbet for flere av verdens største motehus og varemerker oppgjennom supermodell-karrieren. Lionel Hahn / Getty Images

Det samme gjorde laksemilliardærarving og modell Gustav Witzøe (30), som virkelig er ute og lufter seg på internasjonale kjendisfester om dagen.

Witzøe hadde på seg en iøynefallende dress med slengbukser og et hvitt skjerf knytt i halsen. De brune statement-solbrillene satte prikken over i-en.

BUZZING: Gustav Witzøe har den siste tiden blitt sett på flere store rød løper-arrangementer i utlandet. Onsdag kveld koste han seg i Cannes.
BUZZING: Gustav Witzøe har den siste tiden blitt sett på flere store rød løper-arrangementer i utlandet. Onsdag kveld koste han seg i Cannes. Vittorio Zunino Celotto / Getty Images

Modellen Rawdah Mohamed dukket også opp på den røde løperen til den franske filmen «La Passion De Dodin Bouffant» i Cannes. Hun hadde på seg en couture-kjole designet av RObert Wun.

Kjolen er ifølge designeren en brudekjole - som vi har sett mye av på den røde løperen den siste tiden.

Rawdah Mohamed var iført en haute couture-kjole på den røde Cannes løperen.
Rawdah Mohamed var iført en haute couture-kjole på den røde Cannes løperen. Marc Piasecki / FilmMagic

Modellpappa og manager til både Mohamed og Witzøe, Amar Faiz, sier til MinMote at det er stort å se etablerte, norske profiler på Cannes-løperen.

– Synlighet i Cannes er global og vil hjelpe med å styrke deres posisjon i media og motebransjen, sier Faiz.

Senere samme kveld ble milliardærdatteren Jenny Spetalen (20) avbildet på et veldedighetsarrangement. Spetalen har vært i Cannes i flere dager og blitt avbildet en rekke ganger på filmpremierer, men også blant gatemotefotografene.

Onsdag kveld gikk hun for en kjole i blåtoner med lange ermer og cut out-detaljer.

Unge Spetalen dukket opp på et arrangement onsdag kveld i Cannes.
Unge Spetalen dukket opp på et arrangement onsdag kveld i Cannes. Daniele Venturelli / WireImage
SØNDAG KVELD: Jenny Spetalen var også på premieren av «Firebrand», søndag kveld på den franske filmfestivalen.
SØNDAG KVELD: Jenny Spetalen var også på premieren av «Firebrand», søndag kveld på den franske filmfestivalen. Stephane Cardinale - Corbis / Corbis via Getty Images

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?