Fem høydepunkter fra filmfestivalen i Venezia

KLINTE TIL: Ben Affleck og Jennifer Lopez var (endelig) på den røde løperen sammen igjen.

Moteøyeblikkene du ikke kan gå glipp av.

Nok en filmfestival er forbi, og vi har hentet frem noen uforglemmelige øyeblikk. Har du fått med deg disse høydepunktene?

1. Bennifer 2.0 sin debut på rød løper

Fans og fotografer har ventet lenge på dette øyeblikket. Vi har ikke sett Jennifer Lopez (52) og Ben Affleck (49) sammen på den røde løperen siden 2003. Bare det at de i det hele tatt møtte opp sammen var et høydepunkt i seg selv, men paret skuffet heller ikke på motefronten. Det stormforelskede stjernene poserte tett omslynget under premieren av filmen «The Last Duel».

WOW-FAKTOR: Ben Affleck og Jennifer Lopez gjorde sin andre debut som par på rød løper.

Lopez var ikledd en couture-kjole i hvit sateng med Swarovski-krystaller og dyp utringning fra den libanesiske designeren Georges Hobeika. Diamantsmykkene var signert Cartier. Affleck hadde på seg en klassisk smoking med tversoversløyfe.

Det blir gøy å se fremover om duoen leverer like ikoniske «looks» på den røde løperen som sist.

2. Norske Rawdah Mohamed ikledd Jeofroi

Model, aktivist og moteredaktør for Vogue Scandinavia, Rawdah Mohamed (29), var også til stede på samme røde løper som «Bennifer». Hun var elegant i en hvit kreasjon med krystaller og peplum-effekt fra Saiid Kobeisy.

ELEGANT: Rawdah Mohamed på premieren av «The last Duel» under filmfestivalen.

Men det må sies at hun rett og slett strålte «off duty» i en spesiallaget, lilla kjole fra Jeofroi. Under hadde hun en catsuit og hijab laget av Swarovski-krystaller, og antrekket ble kombinert med sneakers fra Adidas. Mohamed la ut et bilde på Instagram iført kjolen i en gondol langs kanalene i Venezia, og det hele ser ut som en drøm!

3. Zendaya > alt annet

En som alltid imponerer på den røde løperen er skuespilleren Zendaya (25). Nå er hun aktuell med filmen «Dune», sammen med blant annet Timothée Chalamet (25). Under filmfestivalen har hun hatt flere lekre looks. Skinnkjolen fra Balmain er blant annet vanskelig å glemme, men skjortekjolen fra Valentino er heller ikke så dum:

KUL KATT: Zendaya i skjorteskjole med utringning og splitt. En oversized blazer gjorde antrekket mer avslappet.
WOW: Zendayas skinnkjole har fått massiv oppmerksomhet i sosiale medier.

4. Velkledde herrer

Det var kanskje vanskelig å stjele oppmerksomheten med Zendaya rett ved siden av seg, men hvis det er én mann som klarer å skape et rød løper-øyeblikk så er det Timothée Chalamet.

Det er sjelden «Dune»-skuespilleren skuffer på den røde løperen, og filmfestivalen i Venezia var selvfølgelig intet unntak.

TØFF I GLITTER: Det svarte antrekket til Timothée Chalamet er en glitrende dress fra Haider Ackermann.

Men det er ikke bare Chalamet som er verdt å nevne. Jake Gyllenhaal (40) fortjener også en aldri så liten shoutout denne gangen. Den hvite, og sånn smått oversized, dressen han valgte kommer vi ikke til å glemme med det første.

Gyllenhaal har ikke alltid skilt seg ut på den røde løperen, men vi håper at dette antrekket er bare er starten på en rekke kule looks vi har i vente.

AVSLAPPET: Jake Gyllenhaals hvite dress er blant antrekkene vi husker spesielt godt.

Den italienske skuespilleren Cristiano Caccamo (32) er kanskje ikke så kjent for oss her i Norge, men du skal ikke se bort ifra at 32-åringen vil være et navn å regne med – både i filmbransjen, men også på den røde løperen.

Under filmfestivalen gikk han for en nokså avslappet stil, men den var uten tvil gjennomført. Under pressekonferansene på dagtid så vi han blant annet i et kult antrekk hvor en skjorte i print sto i fokus, mens på kvelden gikk han for en helsvart look signert Giorgio Armani.

NYKOMMER: Cristiano Caccamo håper vi å se mer av på den røde løperen.
STILREN: Skuespilleren gikk for en elegant dress fra Giorgio Armani og kombinerte den med en avslappet T-skjorte.

5. Frida på farten

Filmfestivalen hadde også et annet norsk innslag, nemlig modellen Frida Aasen (26). Hun dukket opp på den røde løperen sammen med forloveden Tommaso Chiabra (35).

NYFORLOVET: Frida Aasen og Tommaso Chiabra på premiere for filmen «Halloween kills». Den glitrende kjolen er fra Zuhair Murad.
PÅ ENDA EN PREMIERE: Aasen var også til stede på rød løper for premieren av filmen «Another World». Denne gangen i en paljettkjole fra Genny. Skoene er fra Gianvito Rossi.

Men det er ikke bare glamour på rød løper som har fanget vår oppmerksomhet. Her er Aasen i en perfekt «model off duty»-look:

KUL I DRESS: Frida Aasen i helhvitt antrekk. De store solbrillene sørger for glamouren som trengs under filmfestivalen.
Publisert: