Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

10 fine morsdagsgaver til under 500 kroner

Se merke og pris i saken.

Finner du noe som kan falle i smak?

Malin Gaden
Publisert:

Søndag 13. februar er en ypperlig dag til å gi mamma en ekstra god klem. Det er nemlig morsdag, og vi har hentet frem noen gode gavetips nederst i saken.

Som alltid vil nok mor sette pris på en tegning – selv om du er 30 eller tre år – men hvis du er på utkikk etter noe annet, kan vi også hjelpe med det.

Og det trenger selvfølgelig ikke koste skjorta å finne en fin gave til mamsen. Her har du ti forskjellige tips til under 500 kroner:

Gode gavetips

Ulltøy slår aldri feil. Denne genseren er tynn i strikken og passer fint alene sammen med et par jeans, men også under andre overdeler på kaldere dager.

Tynn ullgenser

Tynn ullgenser

En tidløs overdel som kan brukes for seg selv, eller under andre plagg.

449,-hos Pierre Robert
Gå til butikk

I høst skrev MinMote en sak om falske lys. En trend interiørekspert Halvor Bakke omtalte som genial. Kanskje dette blir årets morsdagsgave?

Patentert flamme

Patentert flamme

Kubbelys fra Uyuni Lighting med patentert 3D-flamme. Fjernkontroll med flere muligheter til belysningen kan kjøpes også.

329,-hos Tilbords
Gå til butikk

Våre venner i Tek.no har testet en rekke hengekøyer – en perfekt gave til hun som liker å nyte dagen ute i naturen. Hengekøyene kommer i en rekke kategorier, men i denne saken finner du en som er hakket mer budsjettvennlig.

Hengekøye

Hengekøye

Henges opp med ferdigknyttet, slitesterkt nylontau, som festes i karabinkroker i hengekøyen.

499,-hos Stormberg
Gå til butikk

Det finnes et hav av leppestifter der ute, og det kan godt hende mamma har en favoritt hun skulle hatt en ny av? Men det finnes også noen kule nyheter det kan være verdt å ta en titt på. Rihanna lanserte nemlig nye leppestifter gjennom merket sitt Fenty, og disse kommer med en refill-funksjon, slik at du kan bytte farge når du ønsker.

Designet for å være «refillable»

Designet for å være «refillable»

De nye Icon-leppestiftene til Rihanna og Fenty kan skiftes ut om du vil sette inn ny farge.

230,-hos Fredrik og Louisa
Gå til butikk

Valérie Perrin har høstet svært gode terningkast fra en rekke norske medier for boken sin «Å vanne blomster om kvelden», deriblant VG: «Den franske bestselgeren er en roman som fenger, det er bare å glede seg.»

Kritikerrost bok

Kritikerrost bok

"Her er en deilig bok som er utrolig fin å lese ved årsstart i en pandemi", skriver VG om Valérie Perrins «Å vanne blomster om kvelden».

349,-hos Norli
Gå til butikk

En vase gir den deilig vårfølelsen mange er ute etter, så du skal ikke se bort ifra at en vase sammen med en bukett blomster vil slå godt an på denne morsdagen.

Vase

Vase

Håndlaget, lyseblå keramikkvase i en spennende fasong og riflete overflate.

499,-hos Jotex
Gå til butikk

Håndkrem får man nesten ikke nok av i løpet av vinterhalvåret. Selv om det er noe mange av oss bruker såpass mye, er det fremdeles noen ting vi gjør feil når det kommer til håndkrem. Kanskje mamma setter pris på dette til morsdagen, samt noen gode håndkrem-tips som du finner i denne saken?

Håndkrem

Håndkrem

Med ingredienser som mandarin, rosmari og sedertre.

260,-hos Aseop
Gå til butikk

Og når vi først er inne på velværet-segmentet: En hårkur slår aldri feil! Vinterslitt hår vil ha godt av litt nærende hårpleie.

Hårkur for fuktighet

Hårkur for fuktighet

Hårkuren K-Pak fra Joico gir håret fuktighet.

419,-hos Blush
Gå til butikk

Blomster og planter er gaver som virkelig aldri slår feil. Kanskje kjenner du noen som har noen stiklinger fra noen kule planter som du kan få? Kanskje har du en mor som ikke er fremmed for et lite DIY-prosjekt, og som dermed kanskje kunne tenke seg å få noen frø? Mulighetene er mange!

Porselensplante

Porselensplante

Porselensplanten er en hardfør plante som ved god tilgang til lys vil få små, hvite blomster. La den tørke lett opp mellom vanning.

229,-hos Plantasjen
Gå til butikk

Enkle armbånd er superfine å ha flere av rundt håndleddet, og denne varianten med de fargerike stenene tilfører det hele det berømte «det lille ekstra».

Fargerikt armbånd

Fargerikt armbånd

Gullforgylt sølv med små, fargede emaljer fra Enamel.

500,-hos Qomo
Gå til butikk

Som alltid er det heller ingen dum idé å gå for noe hjemmelaget. Hvis du ikke er så aller verst med strikkepinnene, så finner du noen lekre oppskrifter fra MinMote her:

Oppskrift på MinMote-vesten
Oppskrift på MinMote-genseren
Oppskrift på MinMote-cardiganen
Oppskrift på MinMote-balaklavaen

Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: