Lady Gaga stjal showet

POSERTE: Lady Gaga lekte seg med sin flagrende Gucci-kjole.

Tok den helt ut på «House of Gucci»-løperen.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Nå som moteeventyret Gucci skal til det store lerretet i filmen «House of Gucci», har det ikke vært uten forviklinger.

Men tirsdag hadde filmen, med Lady Gaga i en av hovedrollene, verdenspremiere i London.

«House of Gucci» er ventet å bli en skikkelig motesnakkis, og på den røde løperen åpnet Lady Gaga (35) definitivt ballet.

Artisten og skuespilleren var kledd i en lilla kjole fra – gjett hvilket merke – og lekte seg med de florlette stoffene på den røde løperen.

Gucci-antrekket kom rett fra catwalken, og er designet av Alessando Michele. For å få en gagask touch kombinerte hun kjolen med lange hansker, høye strømper i netting og ikke minst skyhøye hæler. Håret var glattet ut, og hun var sminket med tung lilla øyensminke. For å gjøre antrekket enda mer glamorøst var det toppet med diamantsmykker fra Tiffany & Co.

SOMMERFUGL: Motemagasinet Vogue skriver at ingen kan posere på den røde løperen sånn som Lady Gaga.

Gaga spiller rollen som Patrizia Reggiani, kjent som «The Black Widow». Patrizia Reggiani ble i 1997 dømt til 29 års fengsel for bestilling av drapet på Gucci-sjef og eksmann Maurizio Gucci. Gjennom rettssaken i 1997 var hun utelukkende kledd i, ja, du gjettet riktig, Gucci.

SHOWET: Lady Gaga.
NYHETER

Her er Lady Gaga i den neste motesnakkisen

Vi regner med at dette blir langt fra første og siste imponerende Gaga-antrekk på den røde løperen i forbindelse med filmen.

Men det var selvfølgelig ikke bare Gaga som var på den røde løperen for å kaste glans over filmen. Flere av de andre skuespillerene hadde tatt turen til London:

GUCCI-GUTT: Jared Leto var også passende nok kledd opp i Gucci. Legg også merke til hjertevesken han holder i hånden.
GLITRET: Salma Hayek i gullkjole fra Gucci. Hun spiller også i filmen, og passende nok er hennes ektemann sjef for konsernet som eier luksusmerket.
GUCCI-SJEFEN: Adam Driver spiller rollen som Maurizio Gucci i storfilmen. Han var kledd i dress fra Burberry.
VINTAGE: Skuespiller Camille Cottin hadde på seg vintage Dior på premieren.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.