Kathrine Fredriksen med veske til over 200.000 kroner

EKSKLUSIV STIL: Milliardærarving Kathrine Fredriksen ankommer den tradisjonelle julelunsjen på Theatercaféen. Foto: Ole Berg-Rusten/NTB scanpix.

Under finanselitens årlige julelunsj dukket milliardærarving Kathrine Fredriksen (36) opp med en knallrød Hermès Birkin i strutseskinn. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

I 13-tiden fredag ettermiddag ankom finanseliten den årlige julelunsjen til milliardær John Fredriksen på Theatercaféen i Oslo.

Blant gjestene var kjente navn som Trond Mohn, Jan Haudemann-Andersen og Bjørn Rune Gjelsten, samt en rekke topper innenfor bransjene som Fredriksen er investert i.

En annen selvskreven gjest var selvfølgelig Kathrine Fredriksen, en av 75-åringens tvillingdøtre. Kathrine lyste opp fortauet utenfor den ærverdige kafeen i en knallrød smoking med svarte slag. Og i hånden? En av verdens dyreste vesker, en rød Hermés Birkin.

Husker du? Milliardærarving Kathrine Fredriksen valgte rød luksusdesign i prinsessebryllupet

LUKSUSVESKE: Kathrine Fredriksen hadde en veske i strutseskinn fra luksusmerket Hermès som koster over 200.000 kroner. Foto: Gisle Oddstad, VG.

Umulig å få tak i

Ikke nok med at vesken er blant verdens dyreste. Fredriksens variant ser ut til å være i eksklusivt strutseskinn. Den samme vesken har en utsalgspris på om lag 210.000 norske kroner hos Hermès i Nedre Slottsgate i Oslo.

Brukt koster vesken enda mer. 26.800 euro, altså 270.112 kroner hos den eksklusive antikk-nettbutikken 1stdibs.

Om du har litt til overs før jul er det imidlertid umulig å få tak i vesken da ventelisten er stengt i Norge.

Fredriksen stylet den røde dressen med et sort pelsskjerf over høyre skulder, øredobber med blanke stener og rundt halsen en trendy choker i fløyel. Leppestiften som matchet dressen tilførte det lille ekstra til antrekket.

Les også: Sjekk Fredriksen-tvillingenes ekstreme luksussmykker

75 år gamle Fredriksen er hovedeier i noen av de største selskapene som er notert på Børsen i Norge, deriblant laksegiganten Mowi, riggkjempen Seadrill og tankrederiet Frontline. Han troner ifølge Kapital på topp på listen over Norges rikeste med en nettoformue på 114 milliarder kroner.

Publisert: