#pillowchallenge: Karantenetrenden som tar av på Instagram

KARANTENEGLAM: Influencer Nikoline Anundsen har kastet seg på trenden. Foto: Privat

Bare fordi... Noe må vi jo finne på.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Ukene går og de aller fleste holder seg fortsatt hjemme fra kontoret og sosial omgang. Mye tid innenfor husets fire vegger kan slå to veier - mangel på motivasjon og giv, eller helt motsatt - kreativitet som bobler over ukontrollert. #pillowchallenge som trender på Instagram nå er et perfekt eksempel på det.

#dagensantrekk #ootd blir ikke særlig troverdig eller inspirerende i disse dager, så i mangel på det har influencere og moteinteresserte verden over et fiffig alternativ. I skrivende stund har taggen rett i underkant av 150.000 bilder registrert på Instagram.

KJENDIS

Historien bak #OneLeggedSelfie

– Perfekt challenge

Influencer Nikoline Anundsen er blant nordmennene som har hevet seg på karantenetrenden.

– Da jeg så dette virket det som den perfekt challengen å kaste seg på disse dager hvor jeg bruker mye tid på sofaen. Det så bare så chill ut å bruke en pute som en kjole. Også er jeg veldig glad i glitter og glam så denne puten passet perfekt, sier Anundsen.

– Er dette noe du kunne gått med til vanlig? Hehe.

– Jeg kunne faktisk gått med en slik kjole, om den dekket sidevalken og rumpa også da selvfølgelig.

For det hele er jo ganske enkelt; fest en pute med et belte rundt midjen, og voilà så var du iført en minikjole, gitt! Riktignok med en naken bakside, men hva gjør vel det når du verken skal gå ut eller møte folk.

Bare se her:

untitled link
untitled link
Publisert: