Kim Kardashian om Met-kjolen: – Aldri opplevd en sånn smerte

VAKTE OPPSIKT: Kim Kardashian skapte overskrifter verden over i dette antrekket. Nå røper hun smertefulle detaljer. Foto: Doug Peters/Pa Photos/NTB Scanpix.

Reality-stjernen og businesskvinnen (38) avslører smertefulle detaljer om ikonisk antrekk.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Kim Kardashian West var en av dem som fikk noen ekstra lange blikk på den røde løperen under årets største motefest, Met-gallaen.
Hun var kledd i en skreddersydd kjole signert Thierry Mugler og et korsett fra Mr. Pearl som virkelig fremhevet formene hennes. Visjonen bak kjolen var at det skulle se ut som hun kom rett opp fra havet, dryppende våt.

Å lide for skjønnheten er et kjent begrep, og ifølge Kardashian West var det også tilfellet under Met-gallaen.

– Jeg har aldri kjent en sånn smerte i hele mitt liv, sier hun i et intervju med Wall Street Journal Magazine.

ÅLETRANG: Det er denne kjolen fra Thierry Mugler som Kim Kardashian nå beskriver som svært smertefull. Foto: Doug Peters/Pa Photos/NTB Scanpix.

Detaljene om det angivelig smertefulle antrekket kommer kort tid etter at kritikken har haglet mot Kardashians eget «shape wear»-merke som først ble kalt Kimono. Kardashian gikk senere ut og beklaget, og forsikret at hun ville endre navnet på merket.

KJENDIS

Skiftet fra dristig design til drøy lateks-kjole

Den åletrange kjolen ble brukt med et korsett fra Mr. Pearl. I intervjuet forteller hun at korsettet satt så stramt på at hun fikk tydelige merker både på magen og ryggen.

Hun har tidligere fortalt at kjolen var så stram at hun ikke kunne sette seg – ei heller bruke toalettet – og at hun måtte lære spesielle pusteteknikker for å bruke korsettet i en «behind the scenes»-video med Vogue.

MinMote har tidligere skrevet om at norske leger har advart mot Kardashian-korsetter og har sagt at det «kan skade indre organer».

NYHETER

Norske Rikke styler Kim Kardashian

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER? Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.