Isabella Löwengrip nær konkurs – måtte dra i nødbremsen

ÅPNET OPP: Isabella Löwengrip har denne uken fortalt om at hun har møtt mye motgang i karrieren de siste to årene. Foto: Henrik Montgomery / TT / NTB scanpix.

Influenceren og businesskvinnen (28) forteller at mislykkede satsinger kostet dyrt.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Denne uken åpnet Isabella «Blondinbella» Löwengrip opp om de siste to og et halvt årene, og sa at de hadde vært de tøffeste årene i karrieren. Hun fortalte også at hun så seg nødt til å ta en dag av gangen.
På sin egen blogg forteller hun nå mer om businessplaner som ikke har gått som hun har tenkt – og at det har kostet dyrt.

De siste årene har hun særlig gjort det stort med merket Löwengrip Beauty, og de omsatte ifølge henne selv for 84 millioner kroner i fjor. Hun ønsket at merket skulle vokse videre, jaktet på investorer og lanserte skjønnhetsmerket internasjonalt. Nå er planene lagt på is.

– Alle satsinger krever investering i begynnelsen og selskapet mitt begynte å gå i minus hver måned. Det er greit at det er sånn iblant, om man snur skuten etter en stund. Jeg har en spart kapital vi kan ta fra om slike situasjoner oppstår, men nå i september innså jeg at de oppsparte midlene begynte å ta slutt i en for rask hastighet for alle prosjektene vi hadde startet, og jeg og min administrerende direktør Gustav bestemte oss for å dra i nødbremsen, skriver hun.

NYHETER

LÖWENGRIP KJØPTE HUS FOR NÆR 30. MILL.!

Löwengrip hadde store planer for skjønnhetsmerket og et nytt selskap i USA. 28-åringen forteller videre at de nå har sett på ulike måter for å redde selskapet, men at de til slutt valgte å legge planene på is og dra hardt i nødbremsen ettersom «utholdenhet koster enorme beløp hver måned».

– Vi tar ingen flere risikoer. Hadde vi ikke hadde agert og snudd skuten hadde all kapitalen min blitt spist opp og til slutt hadde vi gått i konkurs, skriver hun på bloggen.

Videre i innlegget berømmer Löwengrip sin nye sjef for å ha tatt den tøffe avgjørelsen kun en måned etter at han kom inn i jobben.

Löwengrip avslutter innlegget med å si at hun har en lang vei fremfor seg.

– Det tøffe er at jeg ser på det som å mislykkes og måtte trekke tilbake alt jeg har satt i gang. Jeg fikset det ikke, og det tærer på selvtilliten. Men jeg antar at jeg i fremtiden kommer til å se tilbake på det som at jeg gjorde rett som bremset og begynte på nytt, skriver hun.

I tillegg til businessproblemene har de siste årene også vært PREGET AV ET TURBULENT KJÆRLIGHETSLIV, hvor hun også SKAL HA VÆRT UTSATT FOR EN STALKER.

Isabella Löwengrip har tidligere hatt ett uttalt mål om å bli verdens mektigste businesskvinne, og da MinMote møtte henne la hun ikke skjul på at hun LEVER ET LIV MANGE LIKER Å KRITISERE. Hun har også blitt kåret til Sveriges mektigste kvinne i næringslivet.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.