Prada-visning tar av i sosiale medier

MOTELØVE: Kyle MacLachlan har tatt veien til Prada-catwalken.

Det italienske motehuset stjal showet under Milan Fashion Week.

Det er ingen ny greie at verdenskjente motehus bruker kjendiser til å vise frem sin siste kolleksjon på catwalken. Hvem kan vel glemme da Jennifer Lopez (52) gjorde comeback i sin ikoniske Versace-kjole?

Nå har nok et motehus kastet seg på trenden. Da Miuccia Prada (72) og Raf Simons (54) skulle vise frem sin nyeste herrekolleksjon for Prada, ønsket de å bruke «ekte menn», ifølge Associated Press.

Videre skal designduoen ha fortalt at de ønsket å lage plagg som gir mening og som får folk til å føle seg viktig. Kolleksjonen har tatt helt av i sosiale medier, muligens mye på grunn av hvem som var å se i de nye Prada-plaggene.

PÅ RAD OG REKKE: Prada viste søndag frem sin nye herrekolleksjon.
SJEFENE: Raf Simons (t.v.) og Miuccia Prada takket publikum etter visningen.

Mannen som åpnet hele showet var nemlig ingen ringere enn Kyle MacLachlan (62). Du kjenner kanskje skuespilleren igjen fra roller som Trey McDougal i «Sex and the City», samt som Dale Cooper fra 90-tallsserien «Twin Peaks». Eller hva med Orson Hodge i «Frustrerte Fruer»?

Idet den kjente skuespilleren gikk ut på catwalken, tok det helt av i sosiale medier. Å åpne en visning for et så stort merke, anses som litt av en ære. Det ble derfor stor ståhei da Kyle MacLachlan var den første som satt sine ben på årets Prada-catwalk.

I FARTA: Kyle MacLachlan var blant kjendisene som var hentet inn til catwalken. Det har ikke gått ubemerket hen.

Nå kan han altså legge til catwalkmodell på CV-en sin. Skuespilleren tok til Instagram etter visningen for å takke designerne for muligheten.

«Takk, Raf Simons. For en ære det var å åpne Prada FW22 Menswear show under moteuken i Milano.»

Se stjernene på catwalken her:

Showet startet virkelig med et pang, men det sluttet ikke der! Ut på catwalken, for å avslutte den stjernespekkede visningen, kom nemlig også skuespiller Jeff Goldblum (69).

SKUESPILLER: Det er større sjanse for at du har sett Jeff Goldblum på det store lerretet enn på catwalken tidligere.

Hvis du tar en tur innom Instagram-kontoen til Goldblum, så kommer du til å se at dette er en mann som interesserer seg for klær og gøyale sammensetninger av plagg. Du skal ikke se bort ifra at skuespilleren storkoste seg som catwalkmodell.

Nettmagasinet Highsnobiety skriver faktisk i sin artikkel at Goldblum stjal showet i Milano med denne heltsvarte looken.

EN ÆRE: Den unge stjernen Asa Butterfield fra Netflix-suksessen «Sex Education» var også å se på catwalken. På sin Instagram-story skriver skuespilleren at det var en ære å få være en del av Prada-visningen.

Flere av plaggene var overdimensjonerte og med dramatiske silhuetter. Vi kan absolutt se for oss kombinasjonen av oversized frakk og jeans à la Prada.

JEANS OG FRAKK: Den britiske skuespilleren Louis Partridge var også blant modellene.
MARKERTE SKULDRE: Jakkene er blant det som har fått mest oppmerksomhet fra kolleksjonen.
KNÆSJ: Prada F/W22.
OVERSIZED: Prada F/W22.
Publisert:

Finn mer innhold om: