Kim takket Kanye etter motepris

LIKER DET ÅLETRANGT: Kim Kardashian tropper stadig opp i helt figurnære antrekk. Her er hun på rusletur i New York tidligere i høst.
LIKER DET ÅLETRANGT: Kim Kardashian tropper stadig opp i helt figurnære antrekk. Her er hun på rusletur i New York tidligere i høst. Gotham / GC Images

Kim Kardashian (41) fikk moteikon-pris.

I natt gikk People’s Choice Awards av stabelen i Los Angeles. Flere celebre gjester hadde møtt opp – og alle antrekkene kan du se i saken.

En pris som ble delt ut var til årets moteikon. Prisen gikk til Kim Kardashian (41), som av en eller annen snodig grunn bare poserte for utvalgte fotografer.

Etter å ha tatt imot prisen fra fjorårets vinner, Tracee Ellis Ross (49), benyttet Kardashian muligheten til å takke eksmannen.

– Til Kanye. Takk for at du virkelig introduserte meg til moteverdenen. Jeg forelsket meg i mote, og jeg er så inspirert av så mange mennesker. Det er som en drøm å kunne våkne opp og bruke disse fantastiske plaggene, prøve nye ting og ta sjanser. Jeg er så takknemlig.

Kardashian fortalte også om mote-reisen hun har hatt, fra å jobbe med å organisere klesskap og å være stylist, til å bli hedret som stilikon.

– Klyp meg i armen!

Kim Kardashian troppet opp på utdelingen i et åletrangt antrekk fra Balenciaga, og ga oss vibber til det lignende mystiske antrekket hun brukte på Met-gallaen tidligere i år. Denne gangen hadde realitystjernen også store futuristiske solbriller som dekket store deler av ansiktet.

Antrekket er fra Balenciagas kolleksjon for våren og sommeren 2022, og besto av en tights, en langermet kjole med høy hals, og en slags BH plassert på utsiden – alt i helsvart.

Årets People’s Choice-antrekk

Flere stjerner hadde tatt turen til prisutdelingen for å se hvem som stakk av med priser som «The Movie of 2021», «The Female TV Star of 2021» og «The Song of 2021».

I den anledning hadde kjendiser som Charli D’Amelio, Halle Berry og «Real Housewives of Beverly Hills»-damene selvfølgelig hentet frem finstasen. Se noen av kveldens antrekk her:

Y2K: Addison Rae gir oss skikkelig tidlig 2000-tallsvibber med dette vintageantrekket.
Y2K: Addison Rae gir oss skikkelig tidlig 2000-tallsvibber med dette vintageantrekket. Jordan Strauss / Invision
KLASSISK: Lili Reinhart dukket opp i en svart blazer med en hvit skjorte til. Hun ga antrekket det lille ekstra ved å bruke et skjørt til overdelene i stedet for bukse. De røde leppene gjorde looken klar for den røde løperen.
KLASSISK: Lili Reinhart dukket opp i en svart blazer med en hvit skjorte til. Hun ga antrekket det lille ekstra ved å bruke et skjørt til overdelene i stedet for bukse. De røde leppene gjorde looken klar for den røde løperen.Jordan Strauss / Invision
MATCHY MATCHY: TikTok-stjernen Charli D’Amelio gikk for en dyp, rødfarget kjole, og toppet det hele med matchende lepper.
MATCHY MATCHY: TikTok-stjernen Charli D’Amelio gikk for en dyp, rødfarget kjole, og toppet det hele med matchende lepper. Jordan Strauss / Invision
HUSFRUER PÅ UTFLUKT: «Real Housewives of Beverly Hills»-damene er ikke fremmed for å ta på seg finstasen og feste litt. De var nominert til «The Reality Show of 2021», men måtte se seg slått av «Keeping Up With the Kardashians». Fra venstre: Sutton Stracke, Kyle Richards, Garcelle Beauvais, Lisa Rinna, Erika Jayne, Crystal Kung Minkoff og Dorit Kemsley.
HUSFRUER PÅ UTFLUKT: «Real Housewives of Beverly Hills»-damene er ikke fremmed for å ta på seg finstasen og feste litt. De var nominert til «The Reality Show of 2021», men måtte se seg slått av «Keeping Up With the Kardashians». Fra venstre: Sutton Stracke, Kyle Richards, Garcelle Beauvais, Lisa Rinna, Erika Jayne, Crystal Kung Minkoff og Dorit Kemsley.MIKE BLAKE / Reuters
RÅ I ROSA: Artisten H.E.R. ble rød løper-klar med denne knallrosa dressen.
RÅ I ROSA: Artisten H.E.R. ble rød løper-klar med denne knallrosa dressen. MIKE BLAKE / Reuters
CATWOMAN: Halle Berry tok oss rett tilbake til 2004 med denne Catwoman-looken.
CATWOMAN: Halle Berry tok oss rett tilbake til 2004 med denne Catwoman-looken.MIKE BLAKE / Reuters
SUKKERSØTT: I lag på lag med rosa tyll smilte influencer Jojo Siwa bredt på den røde løperen.
SUKKERSØTT: I lag på lag med rosa tyll smilte influencer Jojo Siwa bredt på den røde løperen.Jordan Strauss / Invision
GLITRET: En feststemt Mindy Kaling dukket opp på årets People’s Choice Awards.
GLITRET: En feststemt Mindy Kaling dukket opp på årets People’s Choice Awards.LISA O'CONNOR / AFP
POPULÆR: Det blir alltid et show når Laverne Cox dukker opp på prisutdeling.
POPULÆR: Det blir alltid et show når Laverne Cox dukker opp på prisutdeling.MIKE BLAKE / Reuters
IØYNEFALLENDE DETALJER: Paris Jacksons antrekk bød på nettingstrømpebukser, fargerike plattform hæler, kontrastsømmer i blått og voluminøse detaljer på siden.
IØYNEFALLENDE DETALJER: Paris Jacksons antrekk bød på nettingstrømpebukser, fargerike plattform hæler, kontrastsømmer i blått og voluminøse detaljer på siden.LISA O'CONNOR / AFP
VOLUMINØST: Sarah Hyland kom sammen med kjæresten Wells Adams. Hun matchet sitt voluminøse, hvite antrekk med sko i samme farge.
VOLUMINØST: Sarah Hyland kom sammen med kjæresten Wells Adams. Hun matchet sitt voluminøse, hvite antrekk med sko i samme farge.Jordan Strauss / Invision
LAVT LIV: Madelyn Cline omfavnet lavt liv-trenden under årets People’s Choice Awards.
LAVT LIV: Madelyn Cline omfavnet lavt liv-trenden under årets People’s Choice Awards.LISA O'CONNOR / AFP
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Hvordan var din opplevelse i dag?