STILSIKKER: Hertuginne Kate er kjent for sin sans for mote. I går overrasket hun pressen med sitt kjolevalg. Foto: All Over Press / Getty Images
Nyheter

Sjekk hertuginne Kates overraskende kjolevalg

  • Jennifer Bråthen
Publisert:

I går dukket hertuginne Kate opp i dyremønstret kjole. Britisk presse er både overrasket og imponert.

Den høygravide hertuginnen er langt fra lei av å vise seg i lekre antrekk - hun fortsetter å imponere. I går dukket hun opp i forbindelse med dåpen av det kongelige cruiseskipet «Royal Princess». Hertuginnen både overrasket og imponerte britisk presse med sitt valg av antrekk.

For anledningen var Kate iført en britisk designkjole med et oppsiktsvekkende dyremønster. Kjolen er fra det klassiske merket Hobbs og koster 1.527 kroner. Den stilsikre hertuginnen kombinerte kjolen med en iøynefallende hatt, perleøredobber og svarte pumps. I britisk presse ble hertuginnens kjolevalg godt lagt merke til.

«Når så vi sist hertuginnen med dyremønster? Dette er et utypisk kjolevalg for en høygravid kvinne. Neste gang håper vi at vi får se henne i leopardmønster», skiver HuffingtonPost. Nettstedet er åpenbart fornøyd med hertuginnens dyriske stil.

OPPSIKTSVEKKENDE KJOLE: Kates kjolevalg fikk mye oppmerksomhet i britisk presse. Kjolen ble utsolgt på få timer. Foto: NTB Scanpix / All Over Press / Getty Images

Det var ikke bare pressen som fikk øynene opp for den dyremønstrete kjolen. For bare få timer etter at britisk presse omtalte kjolen ble den utsolgt fra Hobbs' nettbutikk.

TV 2s kongehusekspert, Kjell Arne Totland, mener Kates klesvalg er uventet.

- Jeg synes det er forfriskende og uvant å se Kate i dyremønster. Hun er jo ellers alltid så klassisk og tradisjonell. Jeg har nok sett kongelige kvinner i dyremønster før, men ikke en hel kåpekjole som her. Jeg tror kanskje ikke så mange andre kongelige vil følge etter, sier han til minMote.

Dette er ikke første gang Kates kjolevalg under graviditeten har skapt shoppingkaos. For da britiske medier i mars avslørte hva hun hadde handlet i forbindelse med et shoppingbesøk hos den populære kleskjeden Topshop, krasjet butikkens nettsted. Hele 66.000 personer hadde da forsøkt å ta en nærmere titt på kjolen, og kort tid senere var kjolen utsolgt. Ved flere anledninger har Kates sko og klær blitt utsolgt i butikkene. Britiske medier kaller fenomenet «Kate-effekten».

SJELDENT SYN: Britisk presse mener de ikke har sett hertuginnen i dyremønster siden «Afrika Afrika»-forestillingen i London i 2008. Foto: All Over Press/ Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Sko
  2. Hodeplagg
  3. Kjoler
  4. Mote
  5. Salg

Relaterte artikler

NYHETER

«Kate-effekten» slår til igjen: Salget av gule kjoler tar av

NYHETER

«Kate-effekten» slår til igjen - kjole utsolgt på to timer

NYHETER

Sjekk budsjett-hertuginnen – valgte kjole til 430 kroner på de første babybildene

KJENDIS

Kate blir mamma igjen - se hennes beste gravidantrekk

KJENDIS

Kate strålte i prikker: Få toppen på budsjett

NYHETER

Gravide Kates designerkjole utsolgt i superfart

KLÆR

Hertuginne Kate strålte i kongelig luksusfavoritt