Ulrikke Lund på Hove: – Lov å være sexy på festival

CASUAL: Blogger Ulrikke Lund liker olashortsen fordi den er behagelig og casual.Hanne-Sofie Skaar og Sophie Elise Isachsen satser også på bare bein på festival. Foto: Lise Skogstad

minMote (TROMØYA) Aldri før har olashortsen vært så kort. Blogger Ulrikke Lund mener det skal være lov å kle seg litt dristig når man drar på festival.

MinMote
Publisert:

Av HÅVARD KRISTOFFERSEN HANSEN og LISE SKOGSTAD (foto)

Det bugner av gutter og jenter i dongerishorts på Hovefestivalen på Tromøya utenfor Arendal. Noen shortser er riktig nok betydelig kortere enn andre. minMote-leder Sonia Huanca Vold kan ikke minnes at den har vært kortere noensinne.

– Shortsen er kortere enn noen gang, og jeg er sikker på at folk drar på ekstra mye på festival. Jeg håper imidlertid folk har vett nok til å dekke rumpeballene, sier hun.

LES OGSÅ:Slik blir du festivalens fineste fashionista

Også blogger Ulrikke Lund (24) stilte i dongerishorts på Hovefestivalen. Hun mener det er lov å dra på litt ekstra når man er på Hovefestivalen.

– Det er lov å være sexy på festival. Så lenge ikke alt henger ut. Jeg elsker dongerishortsen, den er veldig casual og behagelig, sier hun.

På Hovefestivalen var også hippie-stilen, som var svært populær på festivaler som Glastonbury og Coachella, dominerende. Også magetopp og blomsterkranser var hyppige gjengangere blant festivaldeltakerne. minMote-lederen mener festivalmoten ikke har forandret seg så mye fra i fjor.

– Den endrer seg ikke så mye fra år til år. Den bohemske, laidbacke stilen med slitte denimshortser, rufsete fletter og flate boots er praktisk, og derfor en sikker vinner når man skal gå fra konsert til konsert. I år ser vi nok også innslag av snekkerbukser og solbriller med fargede speilglass.

Blogger Sophie Elise Isachsen (18) sier hun har sansen for den stadig mer populære hippie-stilen.

– Jeg prøver å kle meg hippieaktig på festival, litt laidback og litt mønster. Men jeg liker også veldig godt å gå i kjoler, sier hun.

Venninnen Hanne-Sofie Skaar (18) er en av mange som også sverger til dongerishortsen.

– Det er veldig enkelt. Det er fint, lett å kombinere med alt mulig og fritt og enkelt og ha på seg. Den er veldig kort, men sånn er moten. Det må være lov å være litt sexy på festival, alle er jo så fine her, sier hun.

Her er flere av antrekkene fra Hove-festivalen:

HIPPIE: Amalie Christine Skullerud (17) digger hippiestilen. Hun har på seg Converse-sko, dongerishorts fra Gina Tricot, topp og rosebånd fra H&M, lånt ullgenser og briller kjøpt på Hove.
STAR WARS: Silje Bastiansen (17) poserer i dongerijakke fra Levis, lånt Star Wars-t-skjorte, genser fra Bik Bok og sko fra Converse.
ONE DIRECTION-FAN: Daniel Antonsson (21) legger ikke skjul på at han har sansen for One Direction. Han stiller på Hove i sko fra Face, bukse fra Top Man, t-skjorte av One Direction kjøpt i Thailand og genser fra Cheap Monday. Kompisen Adrian Wolff Nesse (20) har på seg sko fra Dr. Martens, bukse og skjorte fra H&M, genser fra Urban Outfitters og dongerijakke fra Levis.
LAIDBACK: Ulrikke Lund hadde på seg joggesko fra Niko, vintage-dongerishorts, solbriller fra Asos og t-skjorte fra Line of Oslo på Hovefestivalen.
DIGGER DONGERISKJORTE: Marcus Olsen (20) poserer i dongeriskjorte fra Volt, bukse fra Carlings og sko fra Converse. Kompisen Henrik Lerøen (20) poserer i dongeriskjorte fra Carlings, t-skjorte og sko fra junkyard og bukse fra Carlings.
FESTIVALKJOLE: Christine Sandvik Bergman (20) liker seg godt i kjolen fra Bik Bok. I tillegg har hun Converse-sko, topp fra Monki og genser fra Forever 21. Venninnen Hannah Heyer (19) har på seg blå «Hunter»-inspirerte støvler fra Kingsland, mammas gamle dongerishorts, topp fra Gina Tricot og cardigan fra Bik Bok.
DONGERI: Hanne-Sofie Skaar (18) mener også at man må få lov til å kle seg litt dristig på festival. Hun har på seg dongerishorts fra Bik Bok, en hvit topp fra feriereise i Spania og veske fra H&M.
LIKER HIPPIE-STILEN: Sophie Elise Isachsen (18) har sansen for hippiestilen. Hun stiller i sko fra Chiquelle, en jumpsuit fra Mad Lady og en cardigan og veske fra H&M.
Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.