Tone gjør som Mette- Marit: - Hun ser helt fantastisk ut!

Tone Damli (25) gjør som de kongelige, og får skryt for sitt kjolevalg under kveldens Idol-sending.

Tidligere denne måneden lanserte H&M den eksklusive og miljøvennlige kolleksjonen «conscious collection». Den hvite blondekjolen fra kolleksjonen har gått som en farsott blant både motebloggere og kongelige. Kreasjonen ble sist sett på kronprinsesse Mette-Marit, og i kveld er det Tone Damli som tar den populære kjolen i bruk.

minMote-leder Sonia Huanca Vold synes artisten ser fabelaktig ut.

- Tone ser helt fantastisk ut i den hvite blondekreasjonen! Synd kjolen er utsolgt, for nå fikk jeg utrolig lyst på den selv, sier hun.

«Idol»-dommeren er veldig fornøyd med eget klesvalg.

- Jeg elsker kjolen - den er helt nydelig! Det er en kjole som passer godt på alle, sier Tone til minMote.

Tone har ved flere anledninger vist interesse for de samme designerne som kronprinsesse Mette-Marit.

- Vi hadde valgt ut denne kjolen for lenge siden. Stylisten min er på ferie så det var ikke noe annet alternativ, men kjolen er kjempefin og vi styler den jo forskjellig. Når det er sagt så liker vi jo mye av de samme tingene ellers også. Begge to er jo veldig glad i Pucci - forskjellen er bare at hun kan gå med det, forteller artisten.

- Hvorfor kan ikke du gå med det?

- Det er så dyrt, smiler Tone.

minMote-lederen ser også likheten mellom Tone og Mette-Marits klesstil.

- Tone har tidligere skrytt veldig av Mette-Marits klesstil til minMote. De har begge blitt sett i merkene FWSS og Goldmine, og som Tone nevner er de begge store Pucci-tilhengere. Nå viser de at man kan se minst like fin ut i mer budsjettvennlige kjolealternativer. De er begge flotte og stilsikre kvinner, sier Vold.

Hvordan var din opplevelse i dag?