Denne neglelakken koster 1,4 millioner kroner

Kelly Osbourne (27) dyreste tilbehør på Emmy-løperen var neglelakken til 1,4 millioner kroner flasken.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Tv-stjernene kjempet om oppmerksomheten under årets Emmy-utdeling i LA tidligere denne uken. Etter showet var det mye snakk om kjendisenes kjolevalg, men Kelly Osbournes neglelakk ble kveldens store overraskelse. Reality-kjendisens neglelakk kostet nemlig hele 1,4 millioner kroner.

– Jeg har vært så redd for å røre ved ting, for dette er svarte diamanter verdt millioner. Jeg er den eneste personen som får bruke neglelakken i kveld, neglelakken ligger i safen på hotellrommet mitt. Jeg kan ikke tro det. Jeg har ikke turt å røre noe i hele dag, uttalte Osbourne til E! under showet melder Daily Mail.

LES OGSÅ: Stjernene kjempet om oppmerksomhet – her er bildene fra Emmy Awards

Den svimlende prisen skyldes at lakken inneholder 267 karats svarte diamanter. Bak luksuslakken står den LA-baserte gullsmeden Azature. Så langt er det kun Osbourne og artisten Jennifer Lopez som har fått gleden av den eksklusive manikyren.

Kjendisstylist Nicolas Bru, som sto bak luksustilbehøret og kjolen til Osbourne, hadde latt seg inspirere av høstens trender på catwalken.

– Jeg ble inspirert av «neo -goth» - stilen og jeg ville kombinere den med glamouren på den røde løperen, forklarer stylisten til TV-kanalen.

Dette er imidlertid ikke første gangen prisene på neglelakk har skutt til himmels. I fjor lanserte den britiske produsenten Models Own en couture-lakk som inneholdt 1118 diamanter. Lakken kostet om lag 760.000 kroner, og var den dyreste lakken på markedetinntil Azatures diamantlakk ble lansert, melder Daily Mail.

LES OGSÅ:Duket for motekamp mellom«The Beckhams» og prinseparet

LES OGSÅ: Maria Skappel trapper ned modellkarrieren: – Hun er vakrere enn Dorthe

Publisert: