Sjekk Märthas «Ari-brosje»

Sean Gallup

Prinsesse Märtha Louise (41) kom i ensom majestet til bryllupet i Luxembourg, men hedret sin ektemann med eksklusiv smykkepryd.

Av: MARCUS HUSBY, ATLE JØRSTAD og MARTINE LUNDER

Observante TV-seere kunne nemlig se at prinsessen hadde på seg en skinnende «A»-brosje på venstre jakkeslag. Smykket er det samme som prinsessen brukte på brudekjolen sin da hun giftet seg med Ari Behn den 24. mai 2002. Brosjen ble designet av Juveler Langaard i samarbeid med det norske kongehuset i forkant av bryllupet. Brosjen ble håndlaget på Juveler Langaards eget verksted. Det er også der Tone Damli Aaberges forlovelsesring er laget.

Märtha Louise valgte ellers et lite oppsiktsvekkende antrekk i bryllupet mellom kronprins Gullaume (30) og Stéphanie de Lannoy (28) i Notre Dame-katedralen i Luxembourg. Hun hadde på seg en grå kåpe i skimrende stoff, med matchende antrekk under. Hun kom imidlertid ikke sammen med ektemannen Ari Behn, som ifølge Slottet er hjemme med parets tre døtre i London.

Derfor ankom prinsesse Märtha Louise vielsen sammen med svenske prins Carl Philip, som stilte i mørk uniform. Den norske prinsessen ankom i minibuss, og vinket til publikum og fotografer før både kronprins- og kongeparet.

Sean Gallup

Kronprinsesse Mette-Marit kom sammen med kronprins Haakon i et mørkt blondeantrekk og matchende hårbøyle. Kvelden før hadde hun på seg en splitter ny Pucci-kjole.

Bruden selv hadde valgt kjendisfavoritt Elie Saab til å designe brudekjolen, en utsøkt blondekreasjon med sølvtråder og diamanter. Her kan du lese alt om Stéphanies kjole, og dessuten se resten av gjestenes antrekk.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?