Jenny Skavlan gjestedesigner for Bik Bok

Skuespiller Jenny Skavlan prøver seg som klesdesigner, og lanserer en egen gjestekolleksjon for kleskjeden Bik Bok. Kolleksjonen består av 17 plagg, deriblant chiffonkjoler, uniformsjakker og jumpsuits.

Mari Glans
Publisert:

Jenny Skavlan har stilt i flere egendesignede plagg på den røde løperen det siste året, og nå får også norske jenter muligheten til å gå i klær signert den populære skuespilleren.

Kolleksjonen heter Bik Bok By Jenny Skavlan, og kommer i butikkene 12. oktober. Kolleksjonen består av 17 plagg, og vil by på blant annet uniformsjakker, skjørt, chiffonkjoler og jumpsuits. Inspirasjonen er hentet fra Napoleons uniform, og blir kombinert med et grafisk og røffere uttrykk.

Handler du i kjedebutikker?Det gjør stjernene også!

Perfekt match

Jenny Skavlan har tidligere studert mote og design i København,og har vært dypt involvert i hele prosessen med den nye kolleksjonen.

I en pressemelding sier Bik Bok at de er opptatt av å samarbeide med unge og innovative jenter, og at Jenny Skavlan var en perfekt match for kleskjeden denne sesongen.

Tidligere har Bik Bok samarbeidet med den svenske motebloggeren Amanda Berg, og har også brukt bloggere fra Norge, Sverige og Danmark som modeller i sin sommerkampanje.

Flere populære kleskjeder!Endelig sender TopShop til Norge

Relevante artikler videre:

Kate Moss designer også!Her er hennes kolleksjon for TopShop

Har du skodilla?Sjekk ut H&Ms nye gjestedesigner

Rimeligere kleskjeder satser på designere. Stella designer for GAP

Publisert:

Finn mer innhold om: