Nyheter

Kendall og Kylie Jenner trekker kolleksjon etter massiv kritikk

FIKK REFS: Søstrene omtalte t-skjortene som unike og vintage. De er nå trukket fra søstrenes nettbutikk og jentene beklager ovenfor fansen, artistene og familiene som er støtt. Skjermdump fra @kendallandkylie tatt i går.

«Designet var ikke gjennomtenkt og vi beklager på det sterkeste til alle som har blitt støtt, særlig familiene til artistene», skriver Jenner-søstrene etter vintage-floppen. 

 • Malene Emilie Rustad
Publisert:

Kaster inn håndkleet: Realitystjernene, designerne og kjendissøstrene Kendall og Kylie Jenner har hatt sterk motvind det siste døgnet. I går slapp de en vintage-kolleksjon under eget merke, men bare noen timer etter var kommentarfeltene på sosiale medier fulle av kritikk som «uoriginalt», «mangel på respekt» og «overpriset».

Bakgrunn: Kendall og Kylie Jenners nye kolleksjon får kritikk i sosiale medier.

Kolleksjonen er nå fjernet fra markedet og alle bilder er slettet. På Twitter beklager søstrene seg på hver av sine kontoer med samme beskjed:

«Designet var ikke gjennomtenkt og vi beklager på det sterkeste til alle som har blitt støtt, særlig familiene til artistene. Vi er store fans av musikken deres og det var ikke vår intensjon å ikke respektere disse kulturelle ikonene på noen måte. T-skjortene er trukket fra markedet og alle bilder er fjernet. Vi bruker denne muligheten til å lære fra våre feil og igjen vi er veldig, veldig lei oss.»

NYHETER

Storesøster Kim kapret millionklokke fra stilikon.

Rolling Stones skriver at rockebandet «The Doors» har skrevet et juridisk brev til jentene om å stanse produksjonen. Manageren til bandet har uttalt at han synes det hele er en smule ironisk og kriminelt.

– De er åpenbart oppmerksomhetssyke og ønsker kjendisstatus uten å egentlig gjøre noe som helst, sier manager Jeff Jampol.

Jampol sier at ingen av bandets medlemmer har hatt kontakt med jentene.

NYHETER

Kylie+Jenner appelerer hovedsaklig til fansen, mener MinMote-leder Martine Lunder.

SLETTET: Kommentarfeltene var fulle av kritikk. Nå er alt av markedsføring og reklame slettet fra søstrenes nettbutikk og deres kontoer på sosiale medier. Skjermdump fra @kendallandkylie tatt i går.

Artistenes familier har reagert på søstrenes kolleksjon. Sharon Osbourne twittret at jentene ikke har gjort seg «verdige til å plastre ansiktet sitt på ikoniske musikere» og at de «heller burde holde seg til hva de vet... som er lip gloss.»

Moren til The Notorious B.I.G, Voletta Wallace, har også sendt et juridisk brev til jentene og kaller t-skjorten hvor sønnen er avbildet «utnyttelse på sitt verste».

Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Jenner-klanen krasjet norsk nettside.

 2. NYHETER

  Kendall og Kylie Jenners nye kolleksjon får kritikk i sosiale medier

 3. NYHETER

  Kim Kardashian skal ha kapret Jackie Kennedys ikoniske klokke

 4. NYHETER

  Supermodell Rosie Huntington-Whiteley har blitt mamma

Relaterte artikler

NYHETER

Kendall og Kylie Jenners nye kolleksjon får kritikk i sosiale medier

NYHETER

Kendall Jenner (22) er verdens best betalte modell

NYHETER

Åtte motekontroverser som preget 2018

NYHETER

Trend-merke svarer på kritikk

NYHETER

Burberry får kritikk etter modell gikk med renneløkke på catwalken

KJENDIS

Se Kylie Jenners ekstreme stilforvandling

NYHETER

Slik skjulte Khloe Kardashian babymagen