Kim Kardashians sminkør kommer til Norge

SIGANTURLOOKEN: Kim Kardashian West kunne like godt hatt countoring som mellomnavn, så kjent er hun for sminketeknikken. Her med ektemannen Kanye West på Met-gallaen i 2015. Foto: NTB Scanpix

Mario Dedivanovic er mannen bak Kim Kardashians sminke - nå vil han lære norske kvinner å gjøre det samme.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

I en Instagram-post natt til onsdag, røper stjernestylisten - også kjent som Super-Mario - at han kommer til Norge denne våren for å holde sminkekurs på en eksklusiv klesbutikk på Frogner.

SMINKE

Slik sminker du deg som Kim Kardashian

Dedivanovic er blant verdens mest kjente make up-artister, og har gjort sminke i alt fra Teen Vogue til Bazaar og Elle. Mest kjent er han dog for én spesiell signaturlook, nemlig den han gjør på Kim Kardashian.

Se også: Derfor farget Kim håret platinablondt

Særlig de siste årene har realitystjernen fått mye oppmerksomhet for sminken, som gjøres ved hjelp av teknikken contouring - altså skyggelegging av ansiktet for å forme det. Og da snakker vi ikke litt sminke:

Dedivanovic gjorde også Kardashians sminke da hun giftet seg med Kanye West.

TUNG SMINKE: Kim Kardashian beveget seg ikke en meter i offentligheten uten full sminke under bryllupshelgen i Paris. Foto: AFP

Kardashian har tidligere uttalt at det krever opptil femti steg å få lagt sminken, så om Oslo vil renne over av cotourerte ansikte vil tiden vise.

Hvis du vil prøve deg på teknikken allerede nå, viser kjendisstylist Christopher Mørch Husby deg hvordan i denne videoen:

Publisert:

Finn mer innhold om: