Ariana Grande har dekket over kjæreste-tatovering

POPIDOL: Ariana Grande gjør suksess med hit-låter som for eksempel «Thank U Next». Foto: AFP

Artisten (25) valgte å dekke over tatoveringen hun tok for å hylle ekskjæresten Pete Davidson med et svart hjerte. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Det viser et bilde Ariana Grande selv har postet på Instagram. Tatoveringen som hun dekket over var opprinnelig fornavnet til ekskjæresten Pete Davidson skrevet i kursiv. Tatoveringen var plassert på hennes venstre ringfinger. Nå er den dekket over med et svart hjerte, skiver blant annet People.

Grande og Davidson forlovet seg kun uker etter at de ble sammen, men slo opp før ga hverandre sitt «ja». Ringen skal ha kostet nesten 745.000 kroner.

Etter bruddet og fram til nå har hun dekket over tatoveringen med et plaster.

NYHETER

Grandes forlovelsesring kostet over 700 000 kroner

Pete hadde også en tatovering som hyllet Grande. Han hadde en playboy-bunny inspirert maske som Grande hadde på seg på coveret til albumet «Dangerous Woman», i nakken. Han dekket til tatovering noen dager før bruddet ble kjent – også det med et svart hjerte.

EKSKJÆRESTER: Pete Davidson og Ariana Grande var sammen i noen måneder før det ble slutt. Foto: Reuters

Grande har tidligere brukt svarte hjerter i sosiale medier, spesielt etter bruddet med Davidson. En fan spurte om symbolet hadde noen skjult mening, hvor popstjernen svarte på Twitter at hun brukte det svarte hjertet fordi hun føler seg tom.

Les også: Jennifer Lopez bringer tilbake omstridt trusetrend

Dette er ikke den eneste forandringen 25-åringen har gjort i kjølvannet av bruddet. Hun har også klipt av seg signatursveisen til fordel for en kortere variant.

Bruddet med Davidson skjedde kort tid etter at Grandes ekskjæreste Mac Miller ble funnet død i sitt eget hjem.

Publisert: