Blanca Blanco provoserte på Golden Globe

GLAD I Å SKAPE OVERSIKTER: Blanca Blanco provoserte med en vulgær kjole på den røde løperen. Foto: Reuters.

Mens «hele Hollywood» kom kledd i svart, valgte skuespiller Blanco (36) noe ganske annet på Golden Globe-løperen.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Et samlet Hollywood kledde seg i svart for FOR Å MARKERE «TIMES UP»-KAMPANJEN under nattens Golden Globe-utdeling. Dette ble gjort som ET GREP I FORLENGELSE AV #METOO-KAMPANJEN.

Men allikevel var det ikke alle som valgte å følge kleskoden.

NYHETER

Se alle Golden Globe-kjolene!

Skuespilleren Blanca Blanco får nå kritikk for å ha kommet på den røde løperen i en avslørende, knallrød kjole med både dyp utringning og splitt opp til hoften.

KOM I KNALLRØDT: Skuespiller John Savage kom sammen med Blanca Blanco da hun provoserte med knallrød kjole.

Til nettstedet Refinery29 forteller skuespilleren om hvorfor hun valgte kjolen.
– Jeg elsker rødt. Å bruke en rød kjole betyr ikke at jeg er mot #timesup-kampanjen. Jeg applauderer og står bak de modige kvinnene som fortsetter å kjempe mot overgrep, sier hun.

NYHETER

Se alle de svarte kjolene fra nattens Golden Globe!

I sosiale medier flommer det nå over av meldinger som kritiserer Blancos kjolevalg, mens andre roser henne for å gjøre som hun vil.

Det har tidligere vært diskusjoner rundt det at det var akkurat fargen svart som ble valgt, ettersom den blir sett på som dyster. Som alternativer har fargen rød vært trukket frem som en statementfarge, sammen med hvitt for feminisme og lilla for mot.

Det er ikke første gang Blanco provoserer på den røde løperen.

Hun har tidligere fått stor oppmerksomhet for å kjolen hun valgte under fjorårets Oscar-utdeling. Da var hun nemlig kledd i en kjole med skyhøy splitt, og hadde valgt å legge igjen trusen hjemme.

TRUSEGLIPP: Dette var kjolen Blanca Blanco var kledd i under Oscar-utdelingen. Kjolen ble omtalt som kveldens skandale på den røde løperen. Foto: AFP.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.