Nyheter

Få garderobe- og stiltips rett i lomma

Trenger du garderobehjelp, catwalkbilder eller inspirasjon rett i lomma? Her er de beste moteapplikasjonene du kan laste ned til iPhonen din.

Cathrine Elnan
Publisert:

Hvis du er lidenskapelig når det gjelder mote og samtidig eier en iPhone, iPad eller iPod Touch, så har du kanskje allerede lastet ned én eller flere mobilapplikasjoner. Det finnes mange forskjellige moteapps, du kan gjøre alt fra å planlegge din egen garderobe til å få siste designernytt. Nå har nettstedet Mashable kåret de beste applikasjonene.

minMote møtte Victoria`s Secret-modellene i New York. Se hele innslaget!

Organiser garderoben på mobilen

Det finnes flere gratis applikasjoner som lover å hjelpe deg med å organisere og planlegge garderoben din. Men i følge Mashable er det Stylebooks applikasjon (til ca 24 kroner) som er den mest robuste applikasjonen når det kommer til garderobeplanlegging.

Du kan bruke app-en til å fotografere og organisere klesskapet etter forskjellige kategorier, og senere kan du sette sammen kollasjer som viser plaggene i ulike konstellasjoner. Stylebook har også en kalender, som gjør at du kan se når du har brukt de forskjellige antrekkene og planlegge klesvalg fram i tid. En praktisk funksjon hvis man trenger å bli påminnet til når yndlingskjolen må være vasket, eller hvis man er redd for å gå med samme antrekk for ofte.

Andre gode applikasjoner på dette området er Touch Closet, Vogue Stylist og Gap StyleMixer.

Daglig inspirasjon

For mange handler mote først og fremst om inspirasjon, og det er lett tilgjengelig i motemagasiner, blogger og nettsteder. Ifølge Mashable er den magasinlignende bloggen WhoWhatWear en god kombinasjon av trendrapporter, ideer og kjendistrender, og bloggen har en egen app til iPhone eller iPod Touch.

Et annet godt alternativ for moteinspirasjon er Chicfeed, en app som samler og organiserer de siste bildene fra gateblogger som The Sartorialist og Face Hunter.

Skal du på shopping? Her er flere fine høstfavoritter som ikke går av moten

Motenyheter og catwalkbilder

Style.com er et av de ledende nettstedene på motenyheter, og skaperne bak nettsiden har også laget en applikasjon som gjør det enkelt å få med seg de siste nyhetene innen moteverdenen, ifølge Mashable.

Her finner du bilder og videoer fra forskjellige motevisninger, nyheter fra ulike moteuker verden rundt, og anmeldelser av designere og kolleksjoner.

På tide med en forandring? Her er høstens hotteste frisyrer!

Relevante saker videre:

Zac Posen viste leken og feminin design. Se hele visningen her!

Naomi Campbell slo seg løs. Se dansen hennes her!

Slik forbereder de seg til motevisningene. Se de norske modellene her!

Lurer du på hvilke farger du skal satse på i høst?Her er sesongens viktigste farger!

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Trender
  2. Mote
  3. iPhone
  4. applikasjoner
  5. Klær

Relaterte artikler

SKJØNNHET

Hold deg oppdatert på moteverdenen - de 10 beste mote-appene

NYHETER

Norske Kaia kapret jobb i «motebransjens Tinder»

SKJØNNHET

15 kule høstvesker

INTERIØR

Slik får du orden i garderoben på 1–2–3

MOTE

8 hotte høstkjøp i august

MOTE

Sjekk jobbstilen til forretningskvinnen Clara

NYHETER

Fra catwalk til jobbgarderobe