Pudderkrise for Nicole Kidman

Nicole Kidman kan umulig ha sett seg i speilet før hun gikk på den røde løperen onsdag.

Mari Glans
Publisert:

«Å pudre nesen» er et gammelt uttrykk brukt av kvinner, men Nicole Kidman ser ut til å ha tatt dette litt for bokstavelig. Den vakre skuespilleren kom på den røde løperen i New York onsdag kveld med store, hvite pudderflekker både på nesen og under øynene.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg etter at bildene av Nicole Kidmans puddertabbe ble publisert.

- Er dette resultatet av en katastofal kakebaking-seanse, spør avisen Daily Star, og flere nettaviser setter spørsmålstegn ved at noen har latt Kidman gå ut døren med det synlige pudderet.

Filmstjernen hadde på seg en nydelig kjole fra Prada og perfekt oppsatt hår, men ingenting kunne ta fokuset vekk fra de svært synlige flekkene hun hadde i ansiktet.

Slik unngår du sminketabbene!De ti verste makeup-fellene

- Skjemmes over bildene

Nå spekulerer mediene i hva det er som egentlig har gått galt.

- Nicole ser vanligvis svært velpleid ut, så hun skjemmes nok over bildene, sier skjønnhetsjournalist Madeline Crisp til Daily Mirror.

- Pudderet har blitt påført under øynene for å ta bort mørke ringer og på nesen for å ta bort blankhet. Mest sannsynlig hadde hun en litt for ivrig makeup-artist, som hadde dårlig tid når hun sminket henne og ikke rakk å gjøre seg helt ferdig, sier Crisp.

Vær forsiktig med pudderet!Her er den vanligste sminkefeilen

Unngå lignende tabber

En ting man skal være oppmerksom på når man skal fotograferes i sterkt blitslys, er å unngå lysreflekterende produkter, som for eksempel concealer med highlight-effekt. Disse vil reflektere i blitsen og gi hvite flekker på bildene. Riktig farge på concealeren er også helt avgjørende for å unngå lignende resultat. Også om man sminker seg i feil lys, kan slike epsioder oppstå.

Mon tro om det ikke er en ledig makeup-artist på arbeidsmarkedet etter denne fadesen.

Nicole er ikke alene.Her er stjernenes verste sminketabber

Relevante artikler videre:

Alt om høstens skjønnhetstrender!De 10 største makeup-trendene

Ekstra leppestift-guide!Se hvordan du legger leppestift her!

Skal du på fest?Her er høstens kuleste partylook!

Røde lepper er hot!Slik bruker du rød leppestift

Publisert: