Slik får du kjendisfrisyren

Er du en av mange som har gått til frisøren med et ønske om hvordan du vil se ut på håret, og så kommet skuffet ut av salongen med noe helt annet? Her er tipsene for hvordan du skal forklare frisøren din hvilken frisyre du ønsker.

Mari Glans
Publisert:

Mange tar med seg bilder av frisyren de ønsker seg til frisøren. Ofte er det kjendisfrisyrer som går igjen, til og med Cameron Diaz tok med seg et bilde av Kate Moss da hun var hos frisøren nylig. Her er tipsene som hva du skal be frisøren om å gjøre om du ønsker deg en av disse sju kjendisfrisyrene.

Skulderlangt som Gwyneth Paltrow

Gwyneths hårfrisyre ser ut som hun har klipt bob og holder på å spare til langt igjen. Dette er en av de mest populære frisyrene akkurat nå. For å få denne frisyren ber du frisøren din om en klipp i en hel lengde som skal rekke til like over skuldrene. Be så frisøren om å tynne håret litt ut i endene så håret ser litt mer tilfeldig og uskarpt ut.

MinMote.no - Norges største moteside

Kort disconnection-klipp som Rihanna

Denne hårfrisyren kan brukes på mange måter, det har Rihanna bevist det siste året. For å få frisyre som henne, be om å få helt kort hår bak og på sidene, som gradvis blir lengre, mens toppen av hodet og fronten skal ha lange lengder. Dette kalles for en disconnection-klipp. Panneluggen skal nå ned til øynene og være litt hakkete. Denne frisyren skal se litt tilfeldig klippet ut.

MinMote.no - Norges største moteside

Lange lengder som Kate Bosworth

Kate Bosworth har typisk nordisk, fint hår, og har en frisyre som gir mange stylingmuligheter.

Be frisøren om å klippe håret i hele lengder hele veien rundt håret, og bare klippe håret litt opp for å gjøre det lettere. Fronten skal ha tyngre lengder og tynnes ut i tuppene. Effekten skal være mer volum og tykkere hår i bunnen og mer «tjafsete» nederst.

MinMote.no - Norges største moteside

Rocka pannelugg som Kate Moss

Å klippe lugg er en fin måte å forandre frisyren på uten å klippe av lengden på håret. Be frisøren om å klippe en pannelugg som skal se ut som at du holder på å gro lang igjen. Pass på at panneluggen klippes i tunge lengder, og be frisøren og å klippe opp håret lett opp i fronten opp til kinnbeina. Med denne panneluggen kan du enkelt forandre frisyre ved å forandre skill eller plasseringen av panneluggen.

MinMote.no - Norges største moteside

Kledelig pannelugg som Reese Witherspoon

Denne panneluggen er fin til mer markerte ansiktsformer, som Reese Witherspoon har. Be om en pannelugg som når ned til øyenbrynene, men den skal være en anelse lenger i midten. Be så frisøren om å klippe opp de to nederste cm av luggen med en tynnesaks for å gi en mer usammenhengende look.

Lange lengder som Rachel Bilson

Denne frisyren kler de aller fleste. Be frisøren om å klippe en lang lugg, og om å klippe opp håret i forskjellige lengder som starter ved kjeven og nesten ned til brystet. Be om at baksiden av håret klippes i en u-form. Denne frisyren er fin både om den er helt slett eller bølgete.

MinMote.no - Norges største moteside

Kort pixiefrisyre som Victoria Beckham

Denne korte pixiefrisyren framhever øynene og kinnbeina. Denne klippen er spesielt fin for dem med hjerteformet eller ovalt ansikt, men er ikke idéel for dem med helt rund ansiktsform. Be frisøren om å gjøre klippen veldig feminin, og holde den litt lengre og ujevn i nakken. Luggen bør klippes i korte delte lengder, den korteste burde være 2-3 cm over pannen. På den måten kan fronten varieres selv om håret er kort.

MinMote.no - Norges største moteside

Relevante artikler videre:

Ikke bruk en forume på hårprodukter!Her er de beste nettbutikkene for hårprodukter

Tar du godt nok vare på håret ditt?Les vår hårpleieguide for sunt og vakkert hår her!

Skal du til frisøren snart ?Slik får du frisøren til å gi deg frisyren du ønsker deg

Har håret ditt lite volum?Her finner du tipsene som gir deg volum i håret

Ser håret ditt kjipt ut?Slik får du håret til å bli skinnende og glansfullt

Kilde: Allure

Publisert: