Striper & hodeskaller

silje
Publisert:

Etter en lang uke med mange spennende inntrykk, er det tilbake til virkeligheten. Oslo Fashion Week er over for denne gang, men jeg håper dere synes det var morsomt å henge med, og at de av dere som var på visningene fikk mye inspirasjon for neste sommer.

Snart går vi fra sommer til høst, og det er både med vemod og glede at jeg har begynt å legge vekk noen av sommerklærne og tatt frem fuskepels og varmere kardigans. Men jeg tipper at det fortsatt blir mange varme dager fremover, så de fineste kjolene blir nok brukt med en kardigan eller genser en stund til. Det blir uansett full fokus på høstrendene fremover på minMote og vi har mange spennende overraskelser til dere, her er det bare å glede seg!

Mange av dere etterlyste hvilke smykker jeg hadde på OFW, så vi tok et nærbilde av armbåndene idag. Jeg har helt dilla på sølv om dagen og har bestilt flere tøffe armbånd fra ebay. Det med hodeskallene kostet ca 60 kroner. Skjerfet fra BikBok er mange sesonger gammelt, men jeg kommer alltid tilbake til hodeskallene. Med et skjerf og et par smykker, er mandagsantrekket i boks.

Publisert:

Finn mer innhold om: