Sommerens flotteste flate sandaler

Flate sandaler er kledelig og trendy, men samtidig behagelig. Vi har funnet ti sommerlige eksemplarer som du kan velge mellom.

Platåsandaler og kilehæler har vært populære modeller på skofronten denne sesongen, men selv om høye hæler både ser sexy og elegant ut, kan det være fint å komme ned på bakken igjen med et par flate sandaler.

De flate sandalene kommer i mange varianter, og gjennom de siste somrene har gladiatorsandalene vært en dominerende trend. Denne sesongen ser gladiatorsandalene ganske annerledes ut enn det de gjorde for et par år siden. Stilen har beveget seg bort fra den tradisjonelle, røffe modellen, som man ofte så i brunt eller svart lær med enkle detaljer. Nå er det en mer detaljrik og mer feminin variant som gjelder.

På tide med en ny shorts?Her er 12 tøffe varianter!

Feminine detaljer

Det er ikke bare gladiatorsandalene som er trendy i sommer, det finnes stort sett flate sandaler for enhver smak. En fellesnevner denne sesongen er allikevel modeller preget av mer feminine detaljer, som tynnere stropper, steiner, perler, og frynser. Fargene er også mykere, og mye av det harde læret er byttet ut med semsket skinn. Nøytrale farger som sort, beige og brunt er fremdeles i vinden, men også mer fargesterke sandaler har sluppet til. Andre populære varianter er sandaler med remmer, nagler og åpen hæl.

Kvinner husker sitt første dyre skokjøp bedre enn sitt første kyss.Les mer her!

Til dag- og kveldstid

Flate sandaler er helt klart et mer behagelig alternativ enn høye hæler, og de er perfekte til storbyferien, på vei til stranda eller på kontoret. Mange vil kanskje foretrekke høye hæler til mer pyntede anledninger, men et par lave sandaler kan også være kledelig til sommerfesten. Til fest kan det være lurt å velge en variant med detaljer som gjør fottøyet litt mer elegant, for eksempel steiner, rysjer eller nagler. Et annet alternativ er å velge et par sandaler med sterke farger, det passer perfekt til en fin sommerkjole.

Relevante artikler videre:

Trenger tærne en oppfriskning før sommeren?Slik blir du klar for sandalene!

Skal du handle på nett?Her er de beste nettbutikkene for sko!

La neglene synes!Her er de hotteste neglefargene

Kvinner vil bli kvitt cellulittene!Cellulittundertøy utsolgt på rekordtid

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?