Nyheter

Kjendisene går mot lysere tider

Et av de sikreste vårtegnene er når stjernene begynner å lysne håret sitt. Mange liker å farge håret lysere til våren for en mer sommerlig look, og kjendisene er inget unntak. Først ut i år er Halle Berry og Jessica Alba.

  • Mari Glans
Publisert:

Selv om tendensen i Hollywood den siste tiden har vært at blondinene går over til å bli brunetter, kommer vi nok til å se mange flere som går noen hakk lysere enn vanlig på hårfronten de neste ukene.

Førstemann ut er Jessica Alba som har lagt inn lysere striper i håret. Jessica har tidligere vært helt blond i tiden da hun spilte inn «Fantastic Four», men har gått tilbake til sin naturlige mørke farge etter at hun ble mor i fjor sommer.

MinMote.no - Norges største moteside

Halle Berry viste fram sin nye frisyre på en tilstelning i Los Angeles søndag. Skuespilleren har gått for en kortere bob-variant, og har lagt inn lysere striper over hele håret.

Men den nye frisyren skal være kortvarig, i følge Popsugar.com skal Halle barbere av seg alt håret i forbindelse med innspillingen av hennes nye film, «Nappily Ever After».

MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Trender
  2. Hår

Relaterte artikler

NYHETER

Dette er Oscar-festens best og verst kledde

NYHETER

Sminken og håret fra Oscar - slik gjør du det hjemme

NYHETER

Totonet hårtrend

KJENDIS

Halle Berry har klipt lotusblomst i nakken

SKJØNNHET

Slik varierer du den korte frisyren

HÅR

Mørk og lys: Fargeteknikken som tar norske frisørsalonger med storm

NYHETER

Her er designernes favorittmodeller