Katie Holmes klar for moteuken i New York - viser frem egen design

Katie Holmes lar seg ikke stoppe av skilsmissen. I september debuterer hun som designer på New York Fashion Week.

Ryktene rundt Katie Holmes (33) og Tom Cruises (50) trøblete forhold har svirret lenge, men nylig ble det kjent at Holmes har søkt om skilsmisse. Det har ikke hindret henne i å forfølge egen karriere - til høsten er hun i følge WWD klar for å vise sin egen kleskolleksjon under New York Fashion Week.

Holmes har siden 2009 samarbeidet med sin stylist og venninne gjennom flere år, Jeanne Yang, om klesmerket «Holmes & Yang». Når venninnene sender modellene ned catwalken i motemeteropolen til høsten vil det være deres debut på New York Fashion Week.

LES OGSÅ: Napper kjendisenes bryn for 200 000 i måneden

«Holmes & Yang», som har spesialisert seg eksklusive hverdagsklær, er foreløpig kun tilgjengelig i de eksklusive varehusene Barneys og Harvey Nichols.

– Vi vet at kvinner er i farta og gjør en rekke ulike ting i løpet av en dag. Forhåpentligvis sørger «Holmes & Yang» for at de har selvtillit til å takle alle de ulike rollene, har Holmes uttalt til avisen The New York Times ifølge Daily Mail.

– Vi ville lage klær som gjør at du kan bøye deg og løfte et barn, men også se elegant ut. Komfortable klær som du kan bruke på jobb, i mammarollen og på date, utypet Yang.

På privaten har Holmes, som slo gjennom som skuespiller i 1998, gjennomgått en stor stilforvandling de siste ti årene. Hun har gått fra å være like uskyldig som sin rollefigur i «Dawsons Creek» til å bli både stilsikker og elegant.

Da hun for første gang viste seg offentlig etter at skilsmissen ble kjent, var hun på vei fra Parsons School of Design i forbindelse med en innspilling av designprogrammet «Project Runway». For anledningen var hun iført egen design og skyhøye hæler fra Roger Vivier.

LES OGSÅ: Slik forebygger du aldringstegn i 40-årene

LES OGSÅ: Disse plaggene gjør deg til en trendsetter

SE VIDEO: Få Charlotte Thorstvedts beste festivaltips

Hvordan var din opplevelse i dag?