MinMote-Sonia: – De ser helt patetiske ut!

I går kveld gikk årets Billboard Music Awards av stabelen. Stjernene vakte oppsikt på den røde løperen med sine grusomme antrekk. Her er de verste.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Kjendiser som Alicia Keys, Nelly Furtado, Wiz Kahlifa, Usher, Miley Cyrus og Justin Bieber var alle på plass da den høyhengende musikkprisene ble delt ut i Las Vegas søndag. Vanligvis bugner en rød løper av dette kaliberet av lekre antrekk, men i år er minMote-ansvarlig, Sonia Huanca Vold, langt fra imponert.

LES MER: Dette mener gutta om bikinien din

– Det er sjelden det kommer så mange grufulle antrekk opp den røde løperen på en og samme tilstelning. Her kommer klestabbene på rekke og rad – den ene pinligere enn den andre. Mange av dem ser rett og slett patetiske ut, sier hun.

Sonias dom:

– Artisten Natasha Bedingfield har en klassisk stil, men har tydeligvis fått det for seg at hun vil prøve noe nytt. Dette er kanskje noe Lady Gaga eller Katy Perry kunne sluppet unna med, men jeg kjøper det ikke på henne.

Sonias dom:

– Jeg skjønner ikke hvorfor han ser så fornøyd ut, for dette er bare pinlig. Kuba Ka ser alt annet enn tøff ut - han har faktisk kveldens styggeste antrekk.

Sonias dom:

– Hvor skal jeg begynne? Det verste ved artisten Kerlis antrekk er de ekle, skitne skoene. Hvis man absolutt vil skille seg ut og være litt klovnete, bør man i det minste være ren.

Sonias dom:

– Det ser virkelig ut til å ha gått i spinn for artisten Carrie Underwood. Kjolen ser ut som tivoli-godteri. Til og med vesken er til å spise opp - og i dette tilfellet er det negativt.

Sonias dom:

– Det er tydelig at artisten Nelly Furtado har prøvd så godt hun kan. Kjolen er i utgangspunktet helt grei, men med sort bh og kjempestort smykke til blir det hele litt for voldsomt. Likevel er det de store, kantete øredobbene som ødelegger helt.

Sonias dom:

– Artisten Bleona Qeteri beviser med dette antrekket at det enkle ofte er det beste. Mye sminke, røde negler, stylet hår, høye hæler og gjennomsiktige blonder – det blir rett og slett for mye å fordøye.

Sonias dom:

– Artisten Robin Thicke trenger en stylist. De fabrikkslitte buksene, utringningen og smykket – alt er helt, helt feil. Det er tydelig at han har prøvd sitt beste, men denne gangen er det rett og slett ikke godt nok.

Sonias dom:

– Rapperen Hazel-E tøffer seg med gulltenner i en litt for stram kjole. Å matche to prangende tilbehør med hverandre, i dette tilfelle sko og smykke, er aldri en god idé.

Sonias dom:

– Flere på Billboard-løperen sliter med å begrense seg, og en av dem er danser og sanger Lacey Schwimmer. Farget hår er riktignok trendy, men bør ikke kombineres med en glorete paljettkjole. Selvbruningskremen burde hun kvitte seg med - hun ser jo helt oransje ut!

Sonias dom:

– Usher feiler sjelden når det kommer til klær, men denne gangen bommer han helt. En knallfarget dress kunne fungert helt fint på ham, men ikke med den denimskjorten - de to blåfargene bryter jo helt med hverandre.

Sonias dom:

– Modell og sanger Mayra Verónica viser frem for mye i denne kjolen. Man bør velge enten utringning eller splitt, og i dette tilfelle ville sistnevnte vært det riktige å gå for.

LES MER: Angelina Jolie er årets Hollywood-brud – hvordan blir brudekjolen?

LES MER: Disse produktene sverger minMote-redaksjonen til

Publisert: