Siennas kjole på billigsalg

I morgen kommer tusenvis av nordmenn til gå amok blant klesstativene og skohyllene under shoppingbonanzaet Black Friday.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Norwegian Outlet har sett seg nødt til å doble vaktholdet etter at fjorårets shoppingdag endte med en brukket nese og en skulder ute av ledd, ifølge NTB.

Er du igang med julehandelen? Årets store gavehøytid nærmer seg med stormskritt og Norwegian Outlet i Vestby benytter sjansen til å invitere til Black Friday - nspirert av USAs kjøpedag uten sidestykke.

Og kaoset blir neppe mindre i år, ettersom Sienna Millers kjole er blant salgsvarene til den nette sum av 7 kroner.

I fjor måtte en ansatt sendes hjem med brukket nese etter at over 20.000 shoppinggale kvinner og menn inntok outlettet, som resulterte i en fem ganger så høy omsetning som på en vanlig lørdag.

Man bør tydeligvis forberede seg på å kjempe om kuppene under hoppingdagen. Om kunden som i fjor fikk skulderen ut av ledd stiller til kamp i år er ukjent - men for alle Sienna Miller-fans kan det være verdt kampen.

It-jentas kjole fra Polstock & Walsh er nemlig til salgs. Sienna hadde på seg kjolen under premieren til G.I. Joe og har skrevet et personlig kort til den heldige kjøperen.

Du må imidlertid belage deg på en skikkelig skattejakt hvis du vil ha med deg herligheten hjem - alt Søndrål vil røpe er nemlig at den vil legges ut i én av outlettets 40 merkevarbutikker.

God jakt!

Publisert: