Fem steg til den «naturlige» skjønnheten gutta elsker

Mange gutter sier de elsker jenter uten sminke. minMote vet derimot at den naturlige gløden gjerne krever litt tid og sminke.

Isabelle Ringnes
Publisert:

AV ISABELLE RINGNES OG INGRID BRUVIK

Det er lett å forstå at gutter ikke finner et ansikt fullt av lipgloss, foundation og pudder attraktivt, men den naturlige skjønnheten gutter vil ha kommer sjelden helt av seg selv.

Slik får du den naturlige sminken menn elsker:

1. Forbered huden din. En naturlig look krever plettfri og ren hud. Sørg for at du vasker ansiktet morgen og kveld, og bruker sminkefjerner slavisk. Når du har renset huden, er det viktig å tilføre fuktighet. Sørg for at du velger en fuktighetskrem som er tilpasset hudtypen din, enten den er fet, normal, sensitiv eller tørr. Påfør så en makeup-primer. Husk at den skal ha samme nyanse som din egen hudtone.

2. Få en jevn hudtone. Først må du avgjøre hvor stort dekkbehov huden din har. Dersom du har fin hud, kan du gå for en farget dagkrem eller bare dekke til røde prikker og pigmentflekker ved å pudre lett over med en concealer. Dersom du har et større dekkebehov, kan du påføre et svært tynt lag med foundation over hele ansiktet. La svampen ligge og bruk fingrene dine for å oppnå det mest naturlige resultatet.

3. Naturlig glød. Nøkkelen bak naturlig sminke, er vakker og glødende hud. Og da har vi to hemmelige våpen - skimmer og highlighter. Her kan du velge mellom flytende konsistens eller pudder. Flytende varianter ser ut som neglelakk og børsten gir deg maksimal kontroll ved påføring. Lysne opp ansiktet ditt med et par strøk rundt øyenbrynet og ved øyekanten slik at du får et mer våkent blikk. Fremhev kinnbeina ved å påføre et forsiktig strøk med skimmer.

4. Tilfør farge. Det er et hårfint skille mellom trøtte øyne og sexy soveromsøyne, og det skillet sørger vippetang og et lag med maskara for. Motstå eyeliner og øyenskygger for å bevare den naturlige effekten av maskaraen. Om du ønsker å få litt mer farge i kinnene, bruker du en flytende eller krembasert rouge for et naturlig resultat.

5. Få det til å sitte. Dersom du har fet hud eller opplever at sminken din falmer i løpet av dagen, kan du pudre forsiktig over ansiktet med litt gjennomsiktig pudder. Om du har tørr hud, bør du droppe pudder.

LES OGSÅ:Vårens tre vakreste skjønnhetstrender- Slik får du looken.

LES OGSÅ:Slik bruker årest undervannstrend.

Publisert:

Finn mer innhold om: