Sjekk Mette-Marits indianerøredobber!

Stian Lysberg Solum

Kronprinsesse Mette-Marit (38) holder fast på stempelet som moteprinsesse, og spriter opp den grå drakten med etniske og fargerike øredobber.

Mette-Marit og kronprins Haakon er for tiden på fylkestur til Møre og Romsdal, og i det har blitt nok av anledninger til å skifte antrekk for den svært motebeviste kronprinsessen. Denne gangen har hun imidlertid gått for gjenbruk flere ganger, blant annet da hun hadde på seg en koksgrå drakt med sorte genser og sorte strømper under da hun og Haakon tok med prins Sverre Magnus (6) og prinsesse Ingrid Alexandra (8) for å besøke Fosnavåg. Kronprinsessen hadde til og med droppet favorittankelstøvlettene til fordel for noen lettere ballerinasko i sort. På armen hang en ultraekskusiv veske fra italienske Prada i beige.

Øredobbene var imidlertid en liten fargefest i det ellers nøytrale anrtrekket. Mette-Marit hadde tatt på seg et par store øredobber i orange og turkist, tydelig inspirert av sommerens etniske trend som minMote også har skrevet om tidligere. minMote-leder Sonia Vold er imidlertid overrasket over kronprinsessens fargerike ørepyntvalg.

– Den etniske trenden kommer nesten alltid tilbake hver sommer, og denne sesongen er intet unntak. Jeg hadde ikke blitt overrasket om Märtha Louise dukket opp i disse øredobbene, men jeg hadde ikke forventet å se dette på Mette-Marit. Øredobbene er veldig fine, men jeg synes ikke de passer inn i resten av antrekket, sier Vold.

Hun har tidligere gitt Mette-Marit ros for å tørre å velge trendy tilbehør til klassiske antrekk, blant annet hatten som skapte overskrifter på 17. mai. Det er heller ikke første gang Mette-Marit viser at hun henger med på tilbehørstrendene - for kort tid siden dukket hun opp med sesongens heteste luksusøredobber fra Prada.

LES OGSÅ:Slik bruker du den etniske trenden på fire forskjellige måter

Hvordan var din opplevelse i dag?