Golden Globe-kjolene som ble slaktet på Instagram

Foto: Skjermbilde fra Instagram/@betches

«Jane Fondant», sennepsflasker og emojis: Sosiale medier er som vanlig nådeløse i sin dom over nattens Golden Globe-kjoler.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Aldri en rød løper uten sosiale medier-slakt. Årets Golden Globe leverte som vanlig et kjoleshow uten like, med Kate Hudson i spissen. Morgenen etter florerer humoristiske bilder på Instagram som sammenligner kjendisenes designerkjoler med alt fra sennepsflasker og kaker til tegneseriefigurer.

Alle husker vel Rihannas Guo Pei-kreasjon på Met-gallaen som ble sammenlignet med alt fra en pizza til en omelett?

I år var det imidlertid Jennifer Lopez, Kate Hudson, Jane Fonda, Zendaya og Katy Perry sin tur til å bli gjort humoristisk narr av. Vi sier som Vouge: «Emojis speak louder than words». Bare bedøm selv:

Foto: Skjermbilde fra Instagram/@girlwithnojob

Kate Hudson, som hylles av den internasjonale motepressen for sin dristige Michael Kors-kreasjon, må også tåle sarkasme fra Instagram:

Foto: Skjermbilde fra Instagram/@betches

Ringreven Jane Fondas kreasjon fra Yves Saint Laurent sammenlignes med cupkakes, bryllupskake-frosing og sist, men ikke minst; en fondant. Fra nå av går hun derfor under navnet «Jane Fondant» på sosiale medier.

Foto: Skjermbilde fra Instagram/@nwmag

J-Lo vakte oppsikt i en knallgul haute couture-kjole fra Giambattista Valli, og det var nesten ikke til å unngå at kreasjonen ble sammenlignet med French's classic yellow mustard.

«Lag en kjole til meg i sennepsgul, sa ingen normal kvinne ever».

Foto: Skjermbilde fra Instagram/@betches

Også Cate Blanchett måtte tåle ironisk diss på Instagram. Givenchy-kjolens beskyldes nemlig for å ha blitt farget med et uhell i vaskemaskinen.

«Den ene gangen du vasket dine egne klær», skriver Instagram-kontoen @betches.

Foto: Skjermbilde fra Instagram/@betches

Katy Perrys rosa kjole som hylles av flere internasjonale nettsider, blir sammenlignet med en svampebob-lignende figur.

«Hvem kledde den best?»

Foto: Skjermbilde fra Instagram/@girlwithnojob
Publisert:

Finn mer innhold om: