De frekkeste kjolene fra Oscar-nachspielet

oscardrøy

Oscar-kjoler er mer enn prinsessekreasjonene vi ser på selve utdelingen - på etterfesten drar kjendisene gjerne på med det mest sexy de kan finne.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
oscardrøy

Foto: NTB scanpix

oscardrøy

Foto: NTB scanpix

oscardrøy

Foto: NTB scanpix

oscardrøy

Foto: NTB scanpix

Vi innrømmer gjerne at vi aldri får nok av vakre Oscar-kjoler. Men nesten like gøy er det å følge med på festene som er knyttet til utdelingen - som det berømte Vanity Fair-nachspielet.

Les også: De verste Oscar-kjolene gjennom tidene

Her er kleskoden fortsatt streng, men det er likevel en etablert kultur at det er lov å dra på med litt kortere skjørt, litt dypere utringning og litt mer gjennomsiktighet.

Her er våre favorittantrekk gjennom tidene:

Courtney Love, 2001

Det er ingen tvil om hvem som var festens frekkeste i 2001, når Courtney Love troppet opp i dette antrekket - og det verste er at hun kommer unna med det. Vi snakker den drøyeste utringningen i Oscar-historien, glitrende «tattoveringer» på brystet, og selvsagt den karakteristiske rufsete sveisen og sminken.

Madonna, 2006

Foto: AP

Madonna er ikke fremmed for å sjokkere på den røde løperen, og dette er langt fra det villeste hun har hatt på seg. Men den lilla Marilyn Monroe-inspirerte kjolen er likevel såpass frekk at den fortjener en plass på denne listen.

Beyoncé, 2007

Beyoncé ser bra ut i det meste - det gjelder også denne kjolen fra nachspielet i 2007. Queen Bey ser ut som en million, men den høye splitten og v-utringningen sikrer likevel en plass blant de mest vågale kjolene.

Maria Sharapova, 2012

Det så litt ut som om når Tingeling møter haute couture når Maria Sharapova ankom nachspielet i 2012. Tennisstjernen var blant de få gjestene som gikk for lårkort - en blondekreasjon helt utenom det vanlige fra Alexander McQueen. Og sjekk de syltynne stiletthælene!

Nok en Zuhair Murad-kjole stjal showet i 2013, da Victoria's Secret-modell Alessandra Ambrosio var blant gjestene i 2013. Kjendismodellens kjole var gjennomsiktig fra lårene og ned, og dekket bare det aller mest nødvendige på toppen.

Er det én som ikke er redd for å dra på med en drøy kjole, så er det modell Irina Shayk - og Vanity Fair-festen i 2015. Kjolen hadde en helt gjennomsiktig side som går over i en slags strømpebukse, og sort slep på den andre siden. Designeren? Donatella Versace, så klart.

Blant de mest kjente Oscar-kjolene er faktisk en som dukket opp på Elton Johns fest tilknyttet utdelingen. Vi snakker selvsagt om Heidi Klums ekstremt utringede Julien MacDonald-kjole, som det definitivt var delte meninger om. Det vi alle kan være helt enige om, er i alle fall at det er blant de drøyeste kjolene på Oscar noensinne.

Publisert:

Finn mer innhold om: