Cindy Crawfords datter landet modellkontrakt

SOM MOR SÅ DATTER: Kaia Gerber er som snytt ut av nesen til sin mor, og har nå valgt å gå i morens modellfotspor. Her er Crawford avbildet sammen med datteren og sønnen Presley. Foto: GETTY IMAGES

13 år gamle Kaia Gerber har signert kontrakt med det prestisjetunge modellbyrået IMG Models.

Line Blokhus
Publisert:

Cindy Crawfords datter går i morens modellfotspor og har nylig blitt signert av et av de største modellbyråene i verden – det samme byrået som har supermodellene Miranda Kerr og Gigi Hadid med på laget.

Tidligere denne uken ble det kjent at supermodellen og skuespillerinnen Cara Delevingne har brutt med sitt modellbyrå for å satse på skuespillerkarrieren.

Annonsert på Instagram

Nyheten om modellkontrakten ble denne uken annonsert på modellbyråets Instagram-profil, og har siden blitt gjengitt i flere internasjonale medier, blant annet i Harpers Bazaar.

Bildet - som er fotografert for italienske Vogue - viser at den vakre 13-åringen har arvet sin mors utseende. En kan trygt si at Gerber har et godt utgangspunkt.

Modellbyråene «suger tak» i kjendisbarn

NORSK MODELLMAMMA: Eivor Øvrebø i Team Models tror Gerber kan få en lys fremtid som modell. Foto: Janne Møller-Hansen

Modellmamma Eivor Øvrebø fra Team Models har ikke selv sett de nyeste bildene av 13 år gamle Gerber, men om hennes potensiale som modell sier Øvrebø til MinMote:

- Er hun datteren til moren sin – noe jeg er sikker på at hun er – så tror jeg hun kan få en lys fremtid som modell. I tillegg har hun jo allerede en kjendisstatus, sier Øvrebø og legger til at det er vanlig at de store internasjonale modellbyråene signerer kjendisers barn og «suger tak» i de som kan ha potensiale.

- Selv om de har signert kontrakter med modellbyråer betyr det ikke nødvendigvis at de vil bli modeller, men da sitter allerede byråene på rettighetene og sørger for at ingen andre tar de, sier Øvrebø.

- Nå må jeg passe ryggen min

Samme dag som IMG Models annonserte nyheten postet Crawford selv et bilde av datteren - et bilde fra samme photoshoot for det italienske motemagasinet - hvor hun på humoristisk vis skrev «Nå må jeg passe ryggen min. Elsker dette bildet av Kaia Gerber».

Les også:Slik hylles Crawford for det uretusjerte bildet

Publisert: