Prinsesse Sofia imponerte på slottet

STILIGE: Prins Carl Philip og prinsesse Sofia strålte side om side på slottsmiddagen. Foto: Jonas Ekströmer / TT.

Den svenske prinsessen (34) imponerte med elegant kjole og trendfrisyre under slottsmiddag i Stockholm.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Nylig var det duket for den årlige riksdagssupén på Stockholms slott. Dette er en av de aller største årlige middagene og anledningene på slottet, og derfor dukker de selvsagt opp i sine flotteste gallaantrekk.
En av dem som virkelig imponerte var prinsesse Sofia.

STILIG: Her er Prins Carl Philip og prinsesse Sofia under middagen på slottet. Foto: Foto: Jonas Ekströmer / TT.

Hun var kledd i en lyseblå, elegant kjole med lange ballongermer fra Zetterberg Couture. Denne våren er hårpynt superhot, og prinsessen er selvfølgelig med på trenden. Hun toppet antrekket med en trendfrisyre vi får lyst til på kopiere til neste store festlighet, nemlig en avslappet flette med silkebånd.

KJENDIS

SVENSKEPRINSESSENES MEST MINNEVERDIGE NOBEL-KJOLER

AVSLAPPET OG KUL: Denne fletten med silkebånd toppet prinsessens look, og gjorde den mer avslappet. Foto: Jonas Ekströmer / TT.

Men det var ikke bare prinsesse Sofia som hadde på seg finstasen. Kronprinsesse Victoria (41) valgte svensk design med bluse fra Rodebjer og skjørt fra Camilla Thulin i svart og hvitt. Skjørtet hadde applikerte blomster som ga 3D-effekt. Håret var, som vanlig, dratt bakover og i ørene hadde hun store halvmåneformede øredobber.

MOR OG DATTER: Dronning Silvia og kronprinsesse Victoria. Foto: Jonas Ekströmer / TT.

Dronning Silvia (75) var kledd i en knallrød blondekjole med matchende jakke. Håret var fønet i store krøller, og hun hadde glitrende diamant og rubin-smykker.

NYHETER

Se, så like dronning Silvia og kronprinsesse Victoria er – 23 år etter

SAMLET: Her er prinsesse Sofia, prins Carl Philip, dronning Silvia, kong Carl Gustaf, kronprinsesse Victoria og prins Daniel under middagen på slottet. Prinsene og kongen var alle stilrent antrukket i smoking. Foto: Jonas Ekströmer / TT.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.