Adele avslører ny look på Instagram

2015: Adele viser ser sjeldent i offentligheten. Her er hun avbildet i 2015 i forbindelse med en konsert hun holdt i New York. Foto: NTB scanpix
2015: Adele viser ser sjeldent i offentligheten. Her er hun avbildet i 2015 i forbindelse med en konsert hun holdt i New York. Foto: NTB scanpix

«Ugjenkjennelig» er ordet som brukes om Adele Adkins (32) nye look. Stjernen delte sitt første Instagram-bilde i 2020, onsdag. 

De 33,7 millionene som følger Adele på Instagram er ikke akkurat bortskjemte med hyppige innlegg.

Onsdag overrasket superstjernen likevel med sitt første innlegg i 2020, - et bilde av seg selv som flere medier, blant annet Huffington Post, Heart og Daily Mail beskriver som «ugjenkjennelig» og sikter til stjernens vektreduksjon etter skilsmissen i april i fjor.

På bildet, som er tatt utenfor stjernens hus i L.A., er Adele er iført en kort, svart kjole med puffermer og håret er utslått. Kjolen er fra det amsterdam-baserte merket Elzinga, og koster i overkant av 6300 norske kroner.

MinMote har tidligere dypdykket i Adeles stilforvandling, og vi kan ikke huske å ha sett stjernen i en slik kort LDB noen gang tidligere.

Får ros

Stjerner som Chrissy Teigen, James Charles og Oprahmagazine roser stjernens nye look under bildet.

– Altså... Tuller du med meg, skriver Teigen.

– DU SER FANTASTISK UT, skriver James Charles i caps look.

– Bursdagsgaven vår bør være et Adele-album i 2020, ikke sant? hinter Oprahmagazine.

Adele selv nevner ingenting om sin nye look, men takker fansen for gratulasjonene i forbindelse med sin 32-årsdag.

– Takk for all kjærligheten på bursdagen min. Jeg håper alle holder seg «safe & sane» i denne ville tiden vi befinner oss i, skriver hun under bildet og takker samtidig helsepersonell som hun kaller for «våre engler».

Adele bekreftet tidligere i 2020 at hennes nye album vil bli sluppet i september.

Hvordan var din opplevelse i dag?