Kat Von D forlater sitt eget sminkemerke

TATOVERINGSSTJERNE: Kat Von D selger sminkemerket for å fokusere på mammarollen og sitt kommende album. Foto: Chris Pizzello, AP

Sminkegründeren (37) har solgt Kat Von D Beauty.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

– Jeg kan ikke gjøre alt, skriver Kathrine Von Drachenberg i et innlegg på Instagram hvor hun annonserer at hun trekker seg fra sitt selvtitulerte sminkemerke.

Hun forteller at grunnen er at hun har så mange andre baller i luften.

– Som mange av dere vet fødte jeg min vakre lille gutt, lanserte den veganske skolinjen og nå er jeg opptatt med å lansere mitt etterlengtet album til våren.

Kat Von D fødte sønnen Leafar i 2018, og samme året giftet hun seg med barnefaren Reafael Reyes (43), også kjent under artistnavnet Leafar Seyer i duoen Prayers.

NYHETER

Kat Vond D giftet seg i rødt

Hun skriver videre at hun har solgt sitt veganske sminkemerket til selskapet Kendo, som hun har samarbeidet med i elleve år. Kendo står også bak blant annet Marc Jacobs Beauty, Rihannas sminkemerke Fenty Beauty og hudpleiemerket Ole Henriksen.

– Dette var ikke en enkel avgjørelse, men etter å ha vurdert nøye, bestemte jeg at jeg vil at sminkemerket skal forsette å blomstre og vokse, og jeg tror Kendo er rett for den jobben.

NYHETER

Kjent Youtuber står frem som transperson

TILBAKEBLIKK: Kat Von D på Teen Choice Awards i 2009. Foto: Matt Sayles, AP

Hun opplyser at merket vil gjennomgå en relansering, hvor de blant annet vil skifte navn fra KatVonD Beauty til KvD Vegan Beauty.

Den berømte tatoveringsstjernen ble først kjent da hun var med i de amerikanske dokusåpene Miami Ink og LA ink som rullet over TV-skjermene fra 2005. Da ble hun også lagt merke til for sine plettfrie og eksperimentelle sminkelooks, og spesielt for sin perfekte «winged eyeliner». Kat Von D lanserte sminkemerket i 2008 på Sephora med målet om å gjøre «skjønnhetsverdenen et bedre sted».

Publisert: