Her ferierer motekjendisene i år

Sommerferie topp 2019

Turkisblått hav og norsk natur har preget moteprofilenes sommerferie.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:
Sommerferie topp 2019

Camilla Pihl ferierer i Thailand og på Fillipinene. Foto: Privat.

Sommerferie topp 2019

Janka Polliani tilbringer ferien på Kreta. Foto: Privat.

Instagram har nærmest badet i sol, late dager og kul sommermote de siste ukene. Det var vært stor spredning i hvor sommerferieukene har blitt tilbrakt, men felles for feriene er sol, blått hav og vakker natur.
Det kan også virke som om den tidligere party-øya Ibiza har fått en oppsving. Både Annabel Rosendahl, Darja Barannik og Caroline Skjelbred har besøkt øya i sommer.
– Det beste med ferien er å få reise, oppleve nye steder og slappe av samtidig som man blir inspirert, sier Rosendahl.

– På Ibiza var jeg på en helt fantastisk tur med masse venner. Så dro jeg til Vestlandet for å besøke min kommende svigermor, og nå er jeg på moren min sin landsted i Sandefjord. Norsk sommer på sitt beste, sier Caroline Skjelbred.

Skjelbred syns det beste med sommerferien er å få tilbringe så mye tid som mulig med familie, kjæreste og venner.

– Jeg vil lade batteriene, nyte litt egentid, spise så mange måltider ute på terrassen eller bryggen som mulig, og nyte sol og lyse sommerkvelder, sier hun.

Barannik har brukt sommeren på to turer med venninner, på Mallorca og Ibiza. Det hun liker aller best med sommeren er å koble av og nyte late dager med familie og venner, bade i havet og spise god mat.

– Bare nyte slaraffenlivet, rett og slett, sier hun.

Camilla Pihl har vært på en eksotisk sommerferie litt utenom det vanlige. Først på Koh Samui i Thailand, så på øya Siargao på Filippinene før en liten stopp i Manila. Her har dagene gått med til å sove, spise god og sunn mat, trene og slappe av – rett og slett hente seg inn etter en travel hverdag. Hun har også hatt pause fra jobben med mange telefoner og mailer.

– Det beste med sommerferie er å våkne av seg selv uten vekkerklokke på morgenkvisten, hvile, være offline og senke skuldrene, sier hun.

Klassikeren Italia har også vært feriedestinasjon for flere motekjendiser. Katarina Petrovic har tilbrakt ferien i Puglia, og har kjørt mellom Poglignano a Mare og Lecce.

– For hvert eneste sted vi ankom endte vi opp med å si «dette er enda finere». Hver eneste by, strand og Masseria forelsket vi oss i.

Hun kan ikke få fullrost stedet nok, og mener det er stedet for enhver, enten man liker late dager på stranden eller byferie. I ferien vil hun helst komme ut av hverdagslige rutiner.

– Bare gjøre det vi vil, når vi vil. Bli kjent med nye steder, kulturer og mennesker, spise god mat, lese bøker og lytte til bølgene. Sistnevnte i kombinasjon med en god bok er noe av det beste jeg vet om, sier hun.

Moteprofil Janka Polliani ferierer på sitt faste drømmested: Den lille fiskerlandsbyen Makrigialos på Kreta.

– Vi spiser lokal mat og vin og henger med vår greske «familie». Det beste med sommerferien er å få være med barna og familien. Og flipflops! Jeg har ikke gått med høye hæler på hele sommeren, sier Polliani som har tilbrakt en måned på den greske ferieøya.

Også Marie Murstad har lagt årets sommerferie til Hellas med gode venner og familien, før hun runder av sommeren på Hvaler med foreldrene.
– Det beste med sommerferie er å ha tid! Tid til å være kjærester, mamma og lage nye fine sommerminner.

Influencer Emilie Tømmerberg har feriert i Brac i Kroatia og på en rundtur mellom Loen og Lofoten i Norge.

– Det beste er når man er på reise og havner i en ferieboble. Når dagene glir litt inn i hverandre og handler om enkle ting som bading og når neste måltid er. Da slapper jeg skikkelig av og føler at jeg lever i nuet, sier hun.

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.