Laverne Cox stilte i «nakenkjole» på rød løper

HEFTIG KJOLE: Laverne Cox på filmpremiere. Foto: Jean-Baptiste LACROIX / AFP.

Skuespilleren (47) møtte opp i en av årets frekkeste kjoler.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Det hersker liten tvil om at en skikkelig nakenkjole kan få massiv oppmerksomhet. Det har stjerner som Kendall Jenner, Kim Kardashian og Jennifer Lopez fått erfare.

Også Laverne Cox fanget fotografenes oppmerksomhet da hun stilte på den røde løperen under premieren av filmen «Charlie's Angeles» i Los Angeles mandag kveld.

SPESIELL KREASJON: Laverne Cox på filmpremiere i Los Angeles. Hun har en gjesterolle i filmen som er regissert av Elizabeth Banks som også spiller i filmen. Foto: Jordan Strauss/AP.

Skuespilleren, som kanskje er mest kjent fra serien «Orange is The New Black», var kledd i en kjole bestående av tettsittende, gjennomsiktige blonder og paneler i fløyel. Kjolen som er designet av Hakan Akka var pyntet med påsydde glassperler i fronten.

Cox har lagt ved sin signaturhashtag #TransIsBeautiful (trans er vakkert, jorun.anm) til bildenene hun har postet på Instagram.

Cox har også fått mange tilbakemeldinger på antrekket i sosiale medier, blant annet av supermodell Lily Aldrige som har lagt igjen flammeemojier i kommentarfeltet.

Laverne Cox er åpen transkvinne, og en ivrig LGBTQ-aktivist som kjemper for transpersoners rettigheter.

GJENNOMSIKTIG: Laverne Cox i en spenstig kjole. Foto: Mario Anzuoni/Reuters.

På filmpremieren hadde Cox håret dratt tilbake i en stram knute, og sminken hadde fokus på en glødende hud, glossy nude lepper og sotede øyne. På føttene hadde hun sko med gjennomsiktig hæl.

Også flere av filmens stjerner var tilstede på filmpremieren.

ROCKET PALJETTER: Kristen Stewart på den røde løperen. Foto: Mario Anzuoni/Reuters.
CUT OUTS: Elizabeth Banks på den røde løperen. Foto: Mario Anzuoni/Reuters.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.