Luksusmerke lanserer penissmykker i gull

GULLPENIS: Yves Sant Laurent sin smykkekolleksjon består av gullbelagt halskjede og øredobber. Foto: YSL

Nå kan du smykke deg med gullpenis både dinglende fra ørene og rundt halsen signert Yves Saint Laurent. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Det franske motehuset Yves Saint Laurent har nylig lansert en smykkekolleksjon med penisen i sentrum. Den består av et halskjede med et anheng, og et par øredobber.

Smykkene er belagt i gull, og øredobbene er gravert med Saint Laurent Paris, mens halskjedet har logoen YSL. Prisen for øredobbene er 345 dollar, altså omkring 3000 norske kroner. Halskjedet har en prislapp på 795 dollar, som vil si over 6700 kroner.

NYHETER

Lourdes gjorde som mamma Madonna

Flere har reagert på sosiale medier, ifølge Daily Mail. En skriver blant annet at han elsker det kontroversielle designet, og lurer på hvor han kan få tak i det, mens en annen delte et bilde at smykket og skrev under «Mote er på vei i riktig retning». Andre er ikke like begeistret for smykkene og skriver «Hvorfor skulle jeg ville ha en penis rundt halsen, YSL?»

Saint Laurent er imidlertid ikke det første luksusmerket som har hatt smykker med penis i fokus. I 2014 lanserte den amerikanske designeren Tom Ford et halskjede med penisangheng som fikk heftig kritikk, skriver Huffington Post.

Vivienne Westwood har også designet et øredobber formet som en penis, men som fikk en litt annen mottagelse. De skal nemlig ha blitt revet vekk fra butikkhyllene.

For en måneds tid siden var det heller det kvinnelige kjønnsorganet som var i fokus i motebransjen. Fendi lanserte et pelsskjerf som hadde store likheter med en vulva. Sosiale medier eksploderte med omtaler om det som fikk navnet «vaginaskjerfet».

Se Elise undersøke onani her:

Publisert: