Så mye kostet hertuginne Meghans tur-garderobe

STILIKON: Hertuginne Meghan har raskt fått en stor fanskare verden over som ser opp til henne. Foto: Paul Edwards/Reuters.

Skal du følge hertuginnens (37) stil og tempo på klesskiftene blir du nødt til å punge ut.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Hertuginne Meghans klesvalg på reise i Australia, Fiji, Tonga og New Zealand, har skapt overskrifter verden over.

På turen har hun blant annet brukt avdøde prinsesse Dianas sommerfugløredobber, glamorøse kjoler, sesongens store trendjakke og en sporty fritidsjakke fra det norske merket Norrøna.

I løpet av den 16 dager lange turen, har hertuginnen hatt mer enn 30 forskjellige antrekk, ifølge Daily Mail. Avisen har også regnet ut hvor mye antrekkene har kostet.
Prislappen? Over 1,4 millioner kroner, skal vi tro avisen.

De har regnet sammen prisen på antrekkene, og trekker frem at hun har hatt med seg antrekk fra sine favorittdesignere Stella McCartney, Givenchy og Burberry. Det dyreste plagget skal ha vært et par øredobber i diamanter og safirer, som kostet 162,382 kroner, ifølge Daily Mail.

Hertuginnen har også brukt flere budsjettvennlige alternativer, som et par jeans fra merket Mother, og et par miljøvennlige sneakers (!) fra Veja.

Her er et utvalg av hennes beste antrekk fra reisen:

AUSTRALSK DESIGN: Meghan hadde på seg en kjole av den australske designeren Karen Gee den første dagen på turen. Her med et lokalt tilskudd fra dyreparken i Sidney Foto: Reuters.
SMYKKET SEG: Meghan hadde på seg en grønn kjole og smykker som hun hadde arvet av prinsesse Diana. Foto: AFP.
TRENDY: Meghan hadde på seg en rutete trenchcoat fra Karen Walker. Foto: Reuters.
VALGTE NORSK: Hertuginne Meghan var kledd i boblejakke fra Norrøna under sitt besøk i Redwoods på New Zealand. Foto: AFP.
GLAM: Meghan brukte denne kjolen fra Oscar de la Renta med fuglemønster under The Australian Geographic Awards i Sydney. Foto: Reuters.
WOW: Denne hvite kjolen har fått skryt i motepressen. Her er Meghan og prins Harry på vei til en statsmiddag på Tonga. Foto: Reuters.
FLOTT I BLÅTT: Her er hertuginnen på Rotorua i New Zealand. Antrekket er fra Givenchy. Foto: Reuters.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.