«Dynastiet»-stjerne: – Jeans er tragisk

HATER JEANS: Joan Collins foretrekker å pynte seg. Foto: Pa Photos.

Joan Collins (87) mener folk pynter seg for lite.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Skuespiller Joan Collins ble for alvor kjent for allmennheten med sin rolle som Alexis Colby i 80-tallsserien «Dynastiet».
Siden den gang har hun holdt seg varm i offentligheten som skuespiller, og er jevnlig å se på den røde løperen samtidig som hun gjerne kommer med spenstige uttalelser. Nå har hun også blitt hanket inn som modell for motehuset Valentino sin julekampanje.
I et intervju med Vogue sørger hun over elegansens død, og kommer i den forbindelse en uttalelse om det som er manges favorittplagg til hverdags – jeansen.

- Bruk mer penger på klær

87-åringen mener nemlig vi har blitt for slappe med å pynte oss.

– Jeg håper folk begynner å bruke mer penger på klær, for ingen pynter seg lenger, sier hun til Vogue, før hun legger til:

– Om man pynter seg vil folk stirre på deg eller komme med bemerkninger. De vil si ting som «se på deg, du har virkelig pyntet deg». Jeg syns det er trist, fordi det betyr slutten for at kvinner kjøper elegante klær. Alle kommer til å ende opp i jeans og T-skjorte, og det syns jeg tragisk.

VIL VÆRE ELEGANT: Joan Collins. Foto: Matt Crossick/Pa Photos.

Collins har holdt fast ved 80-tallsstilen, og kombinerer gjerne høyt hår med paljetter og skulderputer. Hun legger ikke skjul på at hun virkelig ikke kan fordra jeans.

– Jeg hater jeans. De er så uflatterende. Og jeg hater jeans med hull på knærne, eller hull i det hele tatt. Jeg liker ikke T-skjorter med logoer heller. Jeg liker å være komfortabel, men jeg vil også være elegant.

Selv om dette ikke er første gang Collins sparker mot jeansbruk har det ikke alltid vært sånn. Hun hadde nemlig sitt eget jeans-merke tilbake på 80-tallet kalt Joan Collins Jeans.

Om du er uenig med Collins og fortsatt har jeans som en favoritt i skapet kan du sjekke ut moteprofilenes jeans-favoritter eller gode jeans til menn med kjøtt på beina.

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.